25 Απριλίου, 2024

Στο νοσοκομείο ο Μιχάλης Χατζηγιάννης – Τι συμβαίνει με τον τραγουδιστή

Στο νοσοκομείο ο Μιχάλης Χατζηγιάννης – Τι συμβαίνει με τον τραγουδιστή

Εισήχθη στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας

Με ένα βίντεο μέσα από το νοσοκομείο, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης αποκάλυψε ότι πρόκειται να υποβληθεί σε μια μικροεπέμβαση στο χέρι του.

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης που πρόσφατα ορκίστηκε Υφυπουργός Πολιτισμού Κύπρου, μετά από ένα χτύπημα που είχε στο χέρι του το προηγούμενο διάστημα, χρειάστηκε να υποβληθεί σε μια μικροεπέμβαση. Μέσα από το βίντεό του, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης ευχαρίστησε όλο το νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό καθώς και όλους εκείνους που του έστειλαν τα μηνύματά τους για περαστικά.

«Καλησπέρα σε όλους. Εύχομαι καταρχήν να είστε γεροί, δυνατοί και υγιείς. Εγώ σήμερα εισήχθη στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας για μια μικροεπέμβαση.

Επί τη ευκαιρία θέλω να ευχαριστήσω και να συγχαρώ τόσο το νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό του νοσοκομείο, όσου και τη διοίκηση για τον ζήλο που δείχνουν συλλογικά στη δουλειά τους και την άσκηση των καθηκόντων τους. Να είστε όλοι καλά. Ευχαριστώ πολύ για τα μηνύματά σας και τις ευχές σας. Τις ανταποδίδω» αναφέρει στο βίντεό του ο Μιχάλης Χατζηγιάννης.

 

«Είμαι συγκλονισμένος…»: Η δήλωση του Μιχάλη Χατζηγιάννη για την τραγωδία στα Τέμπη

Λίγες ώρες μετά την τελετή της διαβεβαίωσης των νέων μελών του Υπουργικού Συμβουλίου και αφού ανέλαβε επίσημα χρέη Υφυπουργού Πολιτισμού στη γενέτειρά του, Κύπρο, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης έκανε μία ανάρτηση για την τραγωδία στα Τέμπη, δηλώνοντας συγκλονισμένος.

Στην πρώτη του δημοσίευση ως υφυπουργός, ο τραγουδιστής ανέβασε μέσα από το προφίλ του στο Instagram μία φωτογραφία από τα συντρίμμια της μίας αμαξοστοιχίας.

Στη λεζάντα έγραψε: «Είμαι συγκλονισμένος. Θλιβερή μέρα η σημερινή από την πολύνεκρη σύγκρουση τρένων στα Τέμπη. Τα θερμά μου συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων».

Η ανάρτηση του Μιχάλη Χατζηγιάννη

 

 

Πέταξε «βόμβα» ο Μιχάλης Χατζηγιάννης: «Περάσαμε καταπληκτικά με τον Αντώνη Ρέμο και νομίζω…»

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης στον Τάσο Ριζόπουλο και το Κοσμοράδιο 95,1. Ο τραγουδιστής τόνισε πως πέρασε καταπληκτικά με τον Αντώνη Ρέμο στη νέα τους συνεργασία.

Με αφορμή την κυκλοφορία της νέας του επιτυχίας με τίτλο «Με πονάει».ο αγαπημένος καλλιτέχνης αναφέρθηκε τόσο στην συνειδητή απόφαση να σταματήσει να εμφανίζεται στα μεγάλα νυχτερινά μαγαζιά αλλά και την πρόσφατη, αμιγώς δισκογραφική, συνεργασία με τον Αντώνη Ρέμο. Με την ευκαιρία, αυτό ήταν το σκάφος που έκανε δώρο στη Ζέτα Μακρυπούλια.

Ειδικότερα, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «η τελευταία μου εμφάνιση σε μεγάλη πίστα, σε νυχτερινό μαγαζί, ήταν το 2009 στο Rex μαζί με τους Onirama. Μετά το 2009 πήρα μια απόφαση η οποία ήταν πολύ συνειδητή.

Γιατί πολύ απλά αντιλήφθηκα βιολογικά, μπορώ να πω, αλλά και ψυχολογικά ότι δεν μπορώ το ξενύχτι. Είναι οξύμωρο αλλά δεν μπορώ το ξενύχτι. Μπορείς να τραγουδήσεις και σε πιο λογικές ώρες. Δεν μπορώ το ξενύχτι, δεν μπορώ τον θόρυβο που μου προκαλεί ενοχλήσεις στο ωτορινολαρυγγολογικό μου σύστημα».

«Επίσης, δεν άντεχα να κοιμάμαι στις 6 και στις 7 το πρωί και να ξυπνάω στις 2 και στις 3. Ήταν ένα πράγμα που δεν το μπορούσα. Θαυμάζω και εκτιμώ όσους το κάνουν και το κάνουν καλά γιατί αυτό είναι ένα κομμάτι της νυχτερινής ζωής.

Κάποιος θα το κάνει. Το κάνουν περισσότερο και καλύτερα οι λαϊκοί τραγουδιστές που είναι μάλλον φτιαγμένοι για αυτό το πράγμα και πολύ λιγότερο οι ποπ τραγουδιστές».

«Κάποιος που θέλει να πει την γνώμη του, βλέποντας ότι συνεργαστήκαμε με τον Αντώνη Ρέμο σε ένα τραγούδι, μπορεί να κάνει τον συνειρμό πως θα εμφανιστούμε και μαζί. Ουδεμία συζήτηση, όμως, έγινε για να συνυπάρξουμε επί σκηνής.

Έχω να πω ότι στο στούντιο περάσαμε καταπληκτικά και νομίζω ότι είπε το τραγούδι το καινούργιο άψογα» συμπλήρωσε, επίσης, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης στη νέα ραδιοφωνική του συνέντευξη. «Οι συζητήσεις περί κόντρας μας είχαν πάρει τέτοιες εξωφρενικές διαστάσεις που είχαν καταντήσει γελοίες αλλά τι να κάνεις. Ο καθένας συζητάει και βγάζει τα δικά του συμπεράσματα, εμείς κάνουμε μια άλλη δουλειά».