19 Απριλίου, 2024

Στέλλα Κονιτοπούλου: Αποκλειστικά στο OneNews  

Στέλλα Κονιτοπούλου

Στέλλα Κονιτοπούλου: Αποκλειστικά στο OneNews

Νικολέττα Πολύζου
Νικολέττα Πολύζου

Στέλλα Κονιτοπούλου γεννήθηκες στην Νάξο που αγαπάμε στο ομορφονήσι μας…

Γεννήθηκα στη Νάξο στο χωρίο Κινιδάρος. Γονείς μου ο Νικόλας Κλουβάτος και η Αγγελική Κονιτοπούλου. Μείναμε στην Νάξο μέχρι τα 6 μου χρόνια και στην συνέχεια ανεβήκαμε στην Αθήνα.

Πότε ξεκίνησες να καταλαβαίνεις οτι είχες το σαράκι του τραγουδιού ?

Όχι και σαράκι!!! Ναι αγαπάω το τραγούδι εννοείται !!! Από τα 8 μου χρόνια . Μεγαλωμένη σε ένα σπίτι που μόνο μουσική άκουγα , διαπίστωσα ,ότι ήθελα να ασχοληθώ και εγώ με αυτό!!.

Στέλλα Κονιτοπούλου

 

Πότε έκανες την πρώτη σου εμφάνιση ?

Η πρώτη μου εμφάνιση ήταν 13 χρονών στο μαγαζί που διατηρούσε η οικογένειά μου που λέγονταν Μουράγιο. Εκεί σε αυτό το μαγαζί ένα βράδυ τραγούδησα και από τότε δεν έχω σταματήσει ποτέ!

 

Καριέρα ταξίδια οικογένεια όλα τα προλαβαίνει η Στέλλα …??

Όλα τα προλαβαίνει όποιος θέλει να τα έχει και τα δυο. Αυτά στην ζωή του κάθε ανθρώπου είναι επιλογές!

Αγαπημένα σου τραγούδια ?

Στέλλα Κονιτοπούλου

Αγαπημένα τραγούδια!! Θα πω όλα !! Δεν θέλω να πω τίποτα για κανένα λιγότερο η περισσότερο!!! Έχω αγαπήσει όλα τα δικά μου τραγούδια. Όλα όσο έχω τραγουδήσει είναι προσωπική μου επιλογή για αυτό το λόγο τα αγαπώ πολύ!!! Και δεν ξεχωρίζω κανένα!

Στέλλα μου έκανες και κάποιες τηλεοπτικές εμφανίσεις ?

Πάρα πολλές τηλεοπτικές αλλά και συνεντεύξεις σε εφημερίδες ,εξώφυλλα σε περιοδικά και ραδιοφωνίες εκπομπές!!! Αυτό θεωρό είναι φυσικό επόμενο όταν γίνεις γνωστός στο χώρο

Οι ήμερες με το ‘Μένω σπίτι “και την πανδημία πως ήταν για εσένα ?

Πολύ δημιουργικές!! Άλλωστε δεν μπορούσα να κάνω και διαφορετικά! Έφτιαξα πολλά καινούργια τραγούδια σε συνεργασία με την reαl music τα οποία κυκλοφόρησαν όλα και μάλιστα είχαν και μεγάλη απήχηση από τον κόσμο! Και εδώ θα ήθελα πραγματικά να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο για την αγάπη και την στήριξη του!! Ευχαριστώ από καρδιάς.

Πως είναι η σχέση σου με τον χρόνο και τις αλλαγές πάνω σου ?

Στέλλα Κονιτοπούλου

 

 

Μια χαρά είναι η σχέση μου με τον χρόνο!! Παίζω πολλά χρόνια τένις , κάνω πολύ περπάτημα ,πάντα προσέχω την διατροφή μου και φροντίζω έτσι να είμαι σε φόρμα. Είμαι κατά της υπερβολής που αφορά τις αλλαγές σε ένα γυναικείο πρόσωπο. Και είμαι υπέρ σε ότι είναι normal!!!

Στέλλα μου ευχαριστώ που μου αφιέρωσες το χρόνο σου και να ξέρεις ότι σ αγαπάμε …

Εγώ Νικολέτα μου ευχαριστώ και εύχομαι υγεία και Πίστη σε όλους.