28 Μαρτίου, 2024

Pοζ βiντεο Σπυριδούλας Καραμπουτάκη: Αυτή είναι η παίκτρια MasterChef – «Με κατέστρεψε…» [video]

Σπυριδούλα Καραμπουτάκη από MasterChef: «Το ροζ βίντεο με κατέστρεψε ψυχολογικά»

Η φιναλίστ του MasterChef, Σπυριδούλα Καραμπουτάκη «σπάει τη σιωπή» της για το ροζ βίντεο

Η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη μίλησε στην εκπομπή της Ελένης Τσολάκη «OPEN weekend» για τη διαρροή του ροζ βίντεο με τις προσωπικές της στιγμές, τον αιφνίδιο θάνατο του πατέρα της, αλλά αναφέρθηκε και στη λεκτική βία που έχει υποστεί στον χώρο εργασίας της. Η φιναλίστ του MasterChef μίλησε αρχικά για τα ριάλιτι και δεν δίστασε να αναφερθεί στον γάμο της, που είχε κανονιστεί για την προηγούμενη χρονιά και τελικά δεν θα πραγματοποιηθεί.

«Το καλοκαίρι πέρασα πολύ ωραία στο καταμαράν, που δούλευα. Συνιστώ σε κάθε μάγειρα να το ζήσει. Τα πράγματα άλλαξαν κάπως και σου λέω με σιγουριά ότι δεν παντρεύομαι, είναι περίεργη φάση. Παρακολουθώ όλα τα μαγειρικά ριάλιτι, είχα μία πρόταση από το Top Chef να συμμετέχω και με πολύ καλά λεφτά μάλιστα, αλλά το έκανα μία φορά και δεν θα ήθελα δεύτερη», δήλωσε η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη.

Σπυριδούλα Καραμπουτάκη για το ροζ βίντεο: «Σε καταστρέφει ψυχολογικά κάτι τέτοιο»

Αναφορικά με το ροζ βίντεο, ανέφερε: «Το κομμάτι με το ροζ βίντεο, που διέρρευσε, το βιώνω και θα συνεχίσω να το βιώνω πολύ άσχημα ψυχολογικά. Είναι κάτι πολύ βαρύ και αυτό που θέλω είναι να γίνουν αυτά που πρέπει να γίνουν για να φτιάξω το ψυχολογικό κομμάτι μου. Δεν θα ευχόμουν ούτε στον εχθρό μου να του συμβεί κάτι τέτοιο. Μόνο που το συζητάω, με πάει πίσω. Έχουν ήδη ξεκινήσει όλες οι νομικές διαδικασίες. Σε καταστρέφει ψυχολογικά κάτι τέτοιο».

Σε παλιότερες δηλώσεις της για το ίδιο θέμα είχε πει: «Το έχει αναλάβει η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος αλλά σε αυτές τις περιπτώσεις αργούν οι διαδικασίες. Έχω ανάμεικτα συναισθήματα για αυτό που συνέβη. Με έριξε πολύ συναισθηματικά. Και συνέβη μάλιστα 40 μέρες μετά τον θάνατο του πατέρα μου. Το μόνο που θέλω είναι οι άνθρωποι να έχουν καλοσύνη μέσα τους. για ποιο λόγο να το κάνεις αυτό σε κάποιον; Γιατί να τον πονέσει μ’ αυτόν τον τρόπο; Αυτό μόνο. Το έχω αφήσει πίσω μου όλο αυτό».

Τέλος, όσον αφορά στο κομμάτι της λεκτικής βίας στον χώρο εργασίας, δήλωσε: «Έχω δεχτεί λεκτική βία στην εργασία μου, επειδή είμαι γυναίκα. Υπάρχουν κάποιες καταστάσεις στην ζωή μου, που δεν μπορώ να τις χειριστώ καθόλου. Η διαρροή του βίντεο και ο χαμός του μπαμπά μου είναι καταστάσεις που δεν θα μπορέσω να διαχειριστώ ποτέ».

Με συνολική βαθμολογία 40/37 ο μεγάλος νικητής του MasterChef 2019 είχε αναδειχθεί ο Μανώλης Σαρρής, ο οποίος είχε κερδίσει το έπαθλο των 50.000 ευρώ, ενώ η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη στη 2η θέση είχε πάρει τα 10.000 ευρώ.