Σπόντες για ντοπαρίσματα στο «Survivor» – Τα υπονοούμενα του Ανδρέα Ματθαιακάκη

Σπόντες για ντοπαρίσματα στο «Survivor» – Τα υπονοούμενα του Ανδρέα Ματθαιακάκη

Πώς έμπλεξε στην παραφιλολογία ο Στάθης Σχίζας!

Αιχμές για… ντοπαρισμένους survivors άφησε, μέσω διαδικτύου, ο Ανδρέας Ματθαιακάκης, προκαλώντας σάλο, καθώς κάποιοι από εκείνους που διάβασαν το σχετικό story του στο Instagram συμπέραναν ότι αναφέρεται στον Στάθη Σχίζα, με τον πρώην παίκτη του ριάλιτι επιβίωσης να προσπαθεί στη συνέχεια να… μαζέψει τα ασυμμάζευτα!

survivor 1
Ανδρέας Ματθαιακάκης

Ο επαγγελματίας παίκτης πόκερ, που συμμετείχε στον περσινό κύκλο του παιχνιδιού, έκανε δύο αναρτήσεις στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, αφήνοντας υπονοούμενα για χρήση ουσιών από τους παίκτες.

«Ας γίνουν έκτακτες αιματολογικές στους παίκτες… Ηταν κάτι που και για εμένα και για άλλους που είναι ήδη μέσα έπρεπε να συμβεί ακριβώς προτού φύγουν για Αγιο Δομίνικο… Να δούμε και να δει και ο κόσμος αν κάποιοι/κάποιες έχουν μπει “φορτωμένοι”. Ακόμη και τώρα δεν είναι αργά. Κάθε χρόνο γίνονται εξετάσεις, αλλά από αυτές μέχρι και το ταξίδι των παικτών μεσολαβεί τουλάχιστον μία εβδομάδα, που προφανώς μπορούν και πιθανώς αλλάζουν πολλά. Είναι το παιχνίδι των ανατροπών, οπότε γιατί όχι; Στοίχημα ότι θα υπάρχει άτομο που θα φέρει αντίρρηση» έγραψε με καταγγελτικό ύφος ο Ανδρέας στο πρώτο story του.

Οπως ήταν φυσικό, η δημοσίευσή του προκάλεσε αντιδράσεις, με κάποιους followers του να συμπεραίνουν αυθαίρετα πως αναφερόταν στον Στάθη Σχίζα, ο οποίος καταγράφει και φέτος υψηλές αγωνιστικές επιδόσεις. Μάλιστα, εστάλη στον Ανδρέα Ματθαιακάκη μια φωτογραφία από print screen παλαιότερου Instagram story του Στάθη από την επίσκεψή του σε γιατρό προτού αναχωρήσει για τον Αγιο Δομίνικο.

survivor 2
Στάθης Σχίζας

Η… οπισθοχώρηση

Καταλαβαίνοντας τότε ο παίκτης πόκερ πως η κατάσταση έχει αρχίσει να ξεφεύγει από τον έλεγχό του, ανάρτησε ένα νέο story στον λογαριασμό του, δημοσιοποιώντας τα σχόλια των followers του για τον Στάθη και ξεκαθαρίζοντας πως επρόκειτο απλώς για έναν προβληματισμό του και ότι δεν αναφερόταν στον περσινό νικητή του ριάλιτι.
«Πρέπει κάποιος να είναι υπερβολικά αφελής για να πιστεύει ότι αυτό που ανέβασα δεν ήταν ένας λογικός προβληματισμός που έχουμε όλοι, και δη ότι πήγαινε για τον Στάθη» επισήμανε. Μιλώντας χθες το πρωί στη «Super Κατερίνα» για το «καρφί» που έριξε ο Ανδρέας Ματθαιακάκης επιχείρησε να το… μαζέψει, λέγοντας πως δεν «φωτογράφισε» κανέναν. «Να ξεκαθαρίσω ότι πρόκειται για εικασίες. Μέσα από το προφίλ μου σχολιάζω το παιχνίδι. Ακόμη και οι πρώτοι που μπήκαν έκαναν εξετάσεις. Προφανώς δεν ξέρω τι έχει κάνει ο καθένας. Γι’ αυτό είπα ότι υποθέτω… Δεν πιστεύω πως έγινε χρήση ουσιών από παίκτες. Θα μπορούσε κάποιος… Σε καμιά περίπτωση δεν ‘‘φωτογραφίζω’’ κάποιον» είπε, μεταξύ άλλων.

 

 620 total views,  2 views today

.