Σπάραξε στον αέρα η Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Παρέλυσα από την δεξιά μου πλευρά»

Σπάραξε στον αέρα η Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Παρέλυσα από την δεξιά μου πλευρά»

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες στο νοσοκομείο και σήμερα, μιλώντας στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, αποκάλυψε, μαζί με τον γιατρό της, το πρόβλημα που την ταλαιπωρεί.

«Πρόκειται για μια λοίμωξη ουροποιητικού συστήματος από τις πλέον σοβαρές. Αυτές που αποκαλούμε πυελονεφρίτιδες και είναι συχνές σε νεαρές κυρίες και απειλούν, εάν δεν αντιμετωπιστούν σωστά, την υγεία του νεφρού. Άρα είναι σκόπιμο να κάνει την κατάλληλη αντιμετώπιση και να μην περιμένει να υποχωρήσει η λοίμωξη» τόνισε ο γιατρός της Δήμητρας Αλεξανδράκη.

Στη συνέχεια, η Δήμητρα Αλεξανδράκη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «παρέλυσα από την δεξιά μου πλευρά, δεν μπορούσα να πατήσω πλέον το δεξί μου πόδι από τον πόνο που προερχόταν από το νεφρό μου. Ο πόνος αντανακλούσε μπροστά, σε όλη την δεξιά μου πλευρά και είχα ανεβάσει πυρετό μέχρι 39,6. Ρίγος που σπαρταρούσα, δεν μπορούσε να δώσει εντολή ο εγκέφαλος να σταματήσω το χέρι μου».

«Για αυτό δεν ήθελα να βγω σήμερα. Δεν ήθελα σε καμία περίπτωση να με δει ο κόσμος. Δεν είμαι καλά σήμερα» πρόσθεσε, όταν ξέσπασε σε δάκρυα.

 426 total views,  2 views today