Σοκαριστική αποκάλυψη από πρώην παίκτρια του MasterChef: “Με χτύπησε στο κεφάλι και έχασα για 2 μήνες την όρασή μου”

Είχε κακοποιητική σχέση

Μία σοκαριστική αποκάλυψη έκανε στην κάμερα της εκπομπής “Το Πρωινό” και τον δημοσιογράφο Ισίδωρο Φίκαρη μίλησε η Ντέμη Γεωργίου, μία πρώην παίκτρια του MasterChef. Με την ευκαιρία μάθε εδώ ποιος είναι ο ηθοποιός που δουλεύει ως ντελιβεράς για να βγάλει τα προς το ζην.

Ο λόγος για την Ντέμη Γεωργίου, η οποία αναφέρθηκε στην κακοποιητική σχέση που είχε στο παρελθόν.

«Δεν υπάρχει κακοποίηση μόνο από τους άνδρες, όλες οι σχέσεις μπορεί να είναι κακοποιητικές, είτε είναι μητέρα είτε είναι άντρας. Ήταν η στιγμή που ένιωσα ότι ή θα ζήσω ή θα πεθάνω, είχε να κάνει με την επιβίωση μου. Ήταν μια χρόνια κακοποιητική σχέση, το μεγάλο κακό έγινε μία φορά. Αν δεν έφτανε στο σημείο να πάω στο νοσοκομείο, δεν ξέρω πώς θα έβγαινα από όλο αυτό. Παρόλο που το σκεφτόμουν. Έφτασα να πεθάνω, έχασα την όρασή μου για δύο μήνες. Ήταν κάτι too much. Χτυπήθηκα στο κεφάλι και μου επηρέασε την όραση. Το είπα σε πολύ κοντινούς μου, δεν πήγα εγώ στην αστυνομία. Γείτονες κάλεσαν την αστυνομία.

Καλύτερα να μη μιλήσω για το τι έγινε με το άλλο άτομο, ο καθένας παίρνει αυτό που του αξίζει τη δεδομένη στιγμή. Εγώ έχω συγχωρέσει και έχω ευχαριστήσει κιόλας γιατί σήμερα ξέρω πού να βάλω το όριο», εξομολογήθηκε η Ντέμη Γεωργίου.

 584 total views,  2 views today

.