Σοκάρει ο Σάκης Ρουβάς: «Ήμουν βαριά δυσλεκτικός – Έπεφτε πολύ ξύλο…»

Σοκάρει ο Σάκης Ρουβάς: «Ήμουν βαριά δυσλεκτικός – Έπεφτε πολύ ξύλο…»

Τι εξομολογήθηκε για τα νεανικά του χρόνια;

Στην Καθημερινή είχε μιλήσει πριν μερικά χρόνια ο Σάκης Ρουβάς! Ο τραγουδιστής είχε αποκαλύψει τι ήθελε να γίνει όταν ήταν μικρός και μας μίλησε για τα προβλήματα που αντιμετώπισε εξαιτίας της δυσλεξίας.

«Μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης, αλήθεια σας λέω, αλλά αν δεν είσαι άριστος μαθητής, αστροναύτης δεν γίνεσαι. Εγώ ήμουν βαριά δυσλεκτικός. Τότε δεν μιλούσε κανείς για δυσλεξία και έπεφτε πολύ ξύλο. Ξύλο με χάρακα μέχρι την Στ’ Δημοτικού. Πιο οδυνηρό ήταν το τράβηγμα του δασκάλου από τη φαβορίτα», είπε, μεταξύ άλλων, ο Σάκης Ρουβάς.

Σάκης Ρουβάς ζιβάγκο

Ξεκαθαρίζει ο Ηλίας Ψινάκης: «Περάσαμε υπέροχα με τον Σάκη Ρουβά» (Video)

Ο Ηλίας Ψινάκης μίλησε στην Μπέττυ Μαγγίρα και στην εκπομπή Ποιος είναι Πρωινιάτικα για όλα.

Για την συνεργασία του με τον Σάκη Ρουβά και τις σχέσεις του σήμερα, ο Ηλίας Ψινάκης ξεκαθάρισε…

«Γνώρισα ένα βράδυ τον Σάκη Ρουβά όταν ήμουν στην Κέρκυρα. Εγώ είχα αποφασίσει να κάνω πάντα γιατί όλοι με καταπιέζανε να κάνω κάτι συγκεκριμένο κι άρχισα να μανατζάρω τον Σάκη για 17 χρόνια. Περάσαμε υπέροχα. Ναι, και τώρα είναι καλή η σχέση μας»

Για τις αλλαγές στα Media αλλά και την σημερινή εποχή, ο Ηλίας Ψινάκης δήλωσε: «Κάθε εποχή είναι ίδια. Η showbiz, η πολιτική, όλα αυτά ανά εποχές είναι αντίστοιχα με ευκολίες και δυσκολίες.

Παλιά για να μην γράψουν ή να γράψουν ένα δημοσίευμα έπρεπε να τους παρακαλέσεις. Τώρα το κάνεις με ένα τηλέφωνο», είπε ο Ηλίας Ψινάκης στην Μπέττυ Μαγγίρα.

 

 516 total views,  6 views today

.