24 Απριλίου, 2024

Σοκάρει ο Γιάννης Στάνκογλου: “Δεν είναι μόνο ο Δημήτρης Λιγνάδης” (video)

Καταγγελίες: Συνεχίζονται οι καταγγελίες στον καλλιτεχνικό χώρο όπου αρκετοί ηθοποιοί αποκαλύπτουν τις εμπειρίες τους σχετικά με τις παρενοχλήσεις που έχουν δεχτεί στο παρελθόν.

Σημειώνεται ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης αναμένει κλήση από τον εισαγγελέα ενώ στο φως της δημοσιότητας βγήκαν και άλλες πληροφορίες σχετικά με αυτά που έκανε.

Συγκεκριμένα ο Γιάννης Στάνκογλου σε συνέντευξη του μίλησε για τον Δημήτρη Λιγνάδη αλλά και τις κατηγορίες που έγιναν από διάφορους συναδέλφους του.

Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για τους ηθοποιούς.

Καταγγελίες: Η αποκάλυψη του Γιάννη Στάνκογλου

Ειδικότερα για τις καταγγελίες για βιασμούς, βίαιες συμπεριφορές και σεξουαλικές επιθέσεις στο χώρο της τέχνης μίλησε ο ηθοποιός Γιάννης Στάνκογλου.

Καλεσμένος στην εκπομπή του MEGA «Super Μπάλα Live» είπε ότι το «θέμα είναι να υπάρχει ένας φόβος στο πώς συμπεριφέρεσαι στον άλλον, όχι στο πώς σου συμπεριφέρονται».

«Έχει γίνει καθρέφτης της κοινωνίας αυτή τη στιγμή ο χώρος μου, αλλά εγώ δεν θεωρώ ότι ισχύουν αυτά μόνο στον δικό μου χώρο. Ισχύουν σε όλους τους χώρους και πιστεύω ότι κάποια στιγμή θα βγουν. Το θέμα είναι να υπάρχει ένας φόβος στο πώς συμπεριφέρεσαι στον άλλον, όχι στο πώς σου συμπεριφέρονται» είπε.

Και πρόσθεσε: «Δεν ξέραμε, ήταν φήμες. Δεν είναι μόνο ο Δημήτρης Λιγνάδης. Να γίνει κάθαρση και αλλού, όχι μόνο στον δικό μου χώρο. Ο ηθοποιός, το λειτούργημα της υποκριτικής τέχνης είναι πάρα πολύ σημαντικό».

Δείτε αναλυτικά όσα είπε