18 Απριλίου, 2024

Σοκάρει ο Δημήτρης Σταρόβας: «Απάντησα μόνο όταν έγραψαν “Χοντρέ να βιάσουν…”»

Σοκάρει ο Δημήτρης Σταρόβας: «Απάντησα μόνο όταν έγραψαν “Χοντρέ να βιάσουν…”»

Μίλησε εκτενώς και για τον Μάρκο Σεφερλή

Ο Δημήτρης Σταρόβας υποδέχθηκε την κάμερα του okmag.gr στο studio του στην Καλλιθέα όπου δημιουργεί τα βίντεό του στο κανάλι του στο YouTube.

Ο γνωστός μουσικός, ηθοποιός και παρουσιαστής, στο πρώτο μέρος της συνέντευξής του αναφέρθηκε στα αρνητικά σχόλια που δέχθηκε το «Super Mammy» και ο Μάρκος Σεφερλής, λέγοντας μεταξύ άλλων, ότι δεν συμφωνεί απόλυτα με την αισθητική του και τονίζει πως -αν ήταν στη θέση του ίσως έκανε κάποια πράγματα διαφορετικά- ωστόσο πιστεύει ότι έχει αδικηθεί με όλη αυτή την επίθεση που δέχθηκε.

Ως συνεργάτη, τον χαρακτηρίζει “large” στις συναλλαγές του. Στη συνέχεια της συνέντευξης είπε ότι «σοκαρίστηκε» με τα αρνητικά σχόλια που δέχθηκε με την έναρξη του #MeToo.

Πώς είναι η συνεργασία με τον Μάρκο Σεφερλή;

Για μένα είναι ένας εξαιρετικός οικοδεσπότης. Φοβερός επαγγελματίας. Είναι μια κατηγορία μόνος του. Είναι φαινόμενο δεν ξέρω πως το κάνει αυτός ο άνθρωπος. Κάνει 15 ώρες γύρισμα και το τελευταίο 20λεπτο και ενώ έχουμε διαλυθεί όλοι – και ο ίδιος αφού παίζει σε όλες τις σκηνές, παίζει σαν να ξεκινήσαμε μόλις το γύρισμα.

Από κει και πέρα είναι ένας άνθρωπος πολύ large στις συναλλαγές του. Μου αρέσει που λειτουργεί με το συναίσθημα, αμιγώς. Δεν παίρνω το μέρος του. Αν δεν τα πίστευα δεν θα τα έλεγα. Και να μην δουλεύαμε μαζί πάλι τα ίδια θα έλεγα. Και για αυτό εκνευρίζομαι γιατί υπάρχει μια στάση…

Αγαπήθηκε μεν η σειρά από τον κόσμο, αλλά δέχθηκε και πάρα πολλά αρνητικά σχόλια. Θα ήθελα το σχόλιό σου σε αυτό.

Ούτε εγώ συμφωνώ απόλυτα αισθητικά. Δηλαδή αν ήμουν στη θέση του Μάρκου, κάποια πράγματα θα τα έκανα διαφορετικά. Αλλά είναι άλλο αυτό, έχω αυτή την ένσταση, ακαδημαϊκά προσεγγίζοντάς το και είναι άλλο πράγμα να κατηγορείς και να αδικείς έναν άνθρωπο. Γιατί αδικείται. Ο άνθρωπος πέφτει με τα μούτρα, έχει δώσει το όνομα της μανούλας του στον χαρακτήρα του.

Τα πάει όλα συναισθηματικά, δουλεύει βάζει τα λεφτά του, συντηρεί 30 οικογένειες… Δεν μπορεί να έρχεσαι εσύ τώρα επειδή έχεις αναλάβει την προστασία της αισθητική της χώρας; Δεν ξέρω αν έγινε καμία επιτροπή τέτοια… Είναι άλλο να λες δε μου αρέσει αυτό αλλά να αναγνωρίζεις την αξία του και άλλο να αφορίζεις γενικώς και να μην το κάνεις σε άλλες περιπτώσεις που και την αισθητική προσβάλλουν και επικίνδυνοι είναι…

Όπως;

Όπως αυτός ο τύπος στο Survivor για παράδειγμα o Kωνσταντίνος Εμμανουήλ μιλά για ανθρώπινες αξίες για αισθητική. για τιμιότητα. Για μένα αυτό είναι πιο επικίνδυνο. Γιατί δε βγαίνει κανείς να πει για αυτόν δεν προσβάλλονται αισθητικά ή ας πούμε για το bachelor;

Είσαι από τους αγαπημένους καλλιτέχνες του κοινού. Ωστόσο έχεις δεχθεί επικριτικά σχόλια στα social media;

Nαι και σοκαρίστηκα γιατί είμαι καλομαθημένος όπως είπες και συ. Ποτέ δεν είχε γραφτεί κάτι αρνητικό για μένα και όταν ξεκίνησε η ιστορία του me too, επειδή είπα την άποψή μου.

Για τον φίλο σου (σ.σ. Κώστα Σπυρόπουλο)

Ναι. Είπα επί λέξη, δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι ο άνθρωπος που ξέρω έφερε έναν άλλο άνθρωπο σε δύσκολη θέση, από την άλλη δεν ήμουν και μπροστά, άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου. Δεν υπήρχε πιο καθαρή εξήγηση από αυτή και έπεσαν να με φάνε.

Απάντησες;

Απάντησα στο τέλος. Όταν πια γράψανε «χοντρέ να βιάσουν την κόρη σου». Δεν λέγονται αυτά τα πράγματα.