Σοκάρει η Αθηνά Οικονομάκου: «Φλέρταρα με την…» (Video)

Σοκάρει η Αθηνά Οικονομάκου: «Φλέρταρα με την…»

Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για τη ζωή και την καριέρα της

Μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» η Αθηνά Οικονομάκου. Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για τη ζωή και την καριέρα της. Ενώ, αποκαλύψεις έγιναν αναφορικά με τη σχέση της Βάσως Λασκαράκη και την Αθηνά Οικονομάκου, με τις δύο να μιλούν για το πώς γνωρίστηκαν και «έχτισαν» μια πολύ δυνατή φιλία.

«Δεν είναι άπλα τα πράγματα για μία εργαζομένη μητέρα στον συγκεκριμένο χώρο. Με το δεύτερο παιδί ένιωσα πιο πολύ μαμά, ολοκληρώθηκα, ολοκληρώθηκε η οικογένεια με έναν τρόπο.

Τα συναισθήματά μου δεκαπλασιάστηκαν. Λατρεύω τον Μάξιμο και φοβόμουν πως θα μοιραστεί η αγάπη με το δεύτερο παιδί. Φλέρταρα με την επιλόχειο κατάθλιψη άλλα επειδή είχα πολλά χρονιά ψυχοθεραπείας στην πλάτη μου δεν την έπαθα τελικά».

Η διάσημη ηθοποιός σημειώνει: «Λύγισα μετά τη γέννηση του Μάξιμου όμως επειδή συνέχιζα την ψυχοθεραπεία αυτό με βοήθησε να πατήσω στα ποδιά μου και να πιστέψω στον εαυτό μου ξανά. Μετά το εξάμηνο όλα καλυτέρευσαν. Ο Φίλιππος έδειχνε υπομονή και κατανόηση όμως επί της ουσίας ποτέ δεν κατάλαβε τι ένιωθα γιατί φοβόμουν να το παραδεχθώ και εγώ στον εαυτό μου».

Η Αθηνά Οικονομάκου μιλά για την αξία της ψυχοθεραπείας: «Κλείνω σχεδόν δεκαετία ψυχοθεραπείας. Ξεκίνησα όταν άρχισα να νιώθω δυσάρεστα συναισθήματα πάνω στην σκηνή, φοβόμουν ότι θα αρρωστήσω, ήταν ο φόβος του θανάτου μέσα σε όλα αυτά. Ήταν μία περίοδος στο MEGA με καθημερινά γυρίσματα στη ‘ζωή της άλλης’.

 844 total views,  2 views today

.