26 Απριλίου, 2024

Σοκ στη Θεσσαλονίκη: Γιατί έπεσε ένα ζευγάρι στη θάλασσα δεμένο με χειροπέδες [video]

Σοκ στη Θεσσαλονίκη: Γιατί έπεσε ένα ζευγάρι στη θάλασσα δεμένο με χειροπέδες

Πού εντοπίστηκαν δύο νεκροί σε ΙΧ που έπεσε στη θάλασσα στη Θεσσαλονίκη;

Δύο νεκροί ανασύρθηκαν από τη θαλάσσια περιοχή των Νέων Επιβατών στη Θεσσαλονίκη, όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν έπεσε στο νερό, περίπου στις 3 το απόγευμα.

Πρόκειται για έναν άνδρα και μία γυναίκα, αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων ταυτότητας.

Στο σημείο κλήθηκαν άνδρες της ΕΜΑΚ, καθώς επίσης και λιμενικοί για τον απεγκλωβισμό τους, ενώ επί τόπου σπεύδει και ιατροδικαστής.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThessToday.gr, τα θύματα είναι άνω των 60 ετών, ενώ μυστήριο αποτελεί το ότι και οι δυο τους φαίνεται πως ήταν δεμένοι με χειροπέδες οι οποίες ήταν περασμένες στο τιμόνι και βρίσκονταν επί δύο ώρες μέσα στο νερό.

Στην περιοχή υπάρχουν και δυνάμεις της Ελληνικής Αστυνομίας οι οποίες ερευνούν τα αίτια της πτώσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρώτος δύτης που προσέγγισε το αυτοκίνητο στον βυθό της θάλασσας ανέφερε πως τα δύο άτομα, ένας άνδρας άνω των 70 ετών και μια γυναίκα περίπου 70 ετών, ήταν δεμένοι με 2 χειροπέδες. Με το ένα ζευγάρι ήταν δεμένοι μεταξύ τους και με το άλλο είχαν δεθεί με το τιμόνι.

Το περιστατικό σημειώθηκε στον αλιευτικό λιμένα των Νέων Επιβατών, λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι της Δευτέρας. Στην επιχείρηση απεγκλωβισμού τους συμμετείχε ομάδα της ΕΜΑΚ, ένα περιπολικό σκάφος και ένα περιπολικό ΙΧ του Λιμενικού.

Αυτή τη στιγμή οι σοροί έχουν ανασυρθεί ωστόσο το αυτοκίνητο παραμένει στον βυθό. Κανείς δεν γνωρίζει ακόμη υπό ποιες συνθήκες συνέβη το δυστύχημα και γιατί το ζευγάρι ήταν δεμένο με χειροπέδες.

Πληροφορίες αναφέρουν πως οι πινακίδες του αυτοκινήτου είναι από το Κιλκίς.