19 Απριλίου, 2024

Σοκ στη Θεσσαλονίκη: 3χρονη πήγε στο νοσοκομείο με πρησμένο αστράγαλο και πέθανε. Μηνύσεις

Σοκ στη Θεσσαλονίκη: 3χρονη πήγε στο νοσοκομείο με πρησμένο αστράγαλο και πέθανε. Μηνύσεις

Πώς βρήκε τραγικό θάαντο μία 3χρονη στη Θεσσαλονίκη;

Ένα τραγικό περιστατικό σημειώθηκε στη Θεσσαλονίκη, όπου ένα 3χρονο κοριτσάκι έφυγε ξαφνικά από τη ζωή.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει σήμερα ρεπορτάζ του thesstoday.gr η άτυχη 3χρονη άφησε την τελευταία της πνοή το Σάββατο στο «Ιπποκράτειο», με τους γονείς να καταθέτουν μήνυση προκειμένου να διερευνηθεί η πιθανότητα ιατρικού λάθους.

Συγκεκριμένα, φαίνεται πως όλα ξεκίνησαν την Μεγάλη Τρίτη, όταν η 3χρονη εισήχθη στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» με πρήξιμο στον αστράγαλο. Μετά από λίγες ημέρες νοσηλείας η κατάσταση της υγείας της επιδεινώθηκε, με τους γιατρούς του νοσοκομείου να εξετάζουν ακόμη και την πιθανότητα της νόσου «Kawasaki».

Θεσσαλονίκη: Μήνυση κατέθεσαν οι γονείς της άτυχης 3χρονης

Μετά τη βιοψία που πραγματοποιήθηκε, αποκλείστηκε τόσο το ενδεχόμενο οξείας συστηματικής αγγειίτιδας, όσο και εκείνο του long covid, καθώς εντοπίστηκαν αντισώματα στον οργανισμό του. Η κατάσταση της υγείας του παιδιού επιδεινώθηκε και διακομίστηκε διασωληνωμένο το Σάββατο στο Ιπποκράτειο, στις 12.00 το μεσημέρι, όπου μέσα σε περίπου δυόμιση ώρες, κατέληξε.

Φαίνεται πως οι γιατροί δεν κατέληξαν σε διάγνωση, ενώ οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι το κοριτσάκι υπέστη και εγκεφαλικό οίδημα.

Οι γονείς μη μπορώντας να συνειδητοποιήσουν ότι το παιδί τους έφυγε από τη ζωή, μετέβησαν στο Αστυνομικό Τμήμα Τούμπας προκειμένου να καταθέσουν μήνυση για τον θάνατο της κόρης τους, εκφράζοντας υποψίες περί ιατρικού λάθους. Αναμένεται να πραγματοποιηθεί νεκροψία – νεκροτομή, η οποία θα ρίξει «φως» στα αίτια θανάτου.