26 Απριλίου, 2024

Σοκ με το έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Οι γείτονες άκουσαν ΜΟΝΟ τον… Αποκαλύψεις φωτιά!

Σοκ με το έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Οι γείτονες άκουσαν ΜΟΝΟ τον… Αποκαλύψεις φωτιά!

Έρχονται τα πάνω κάτω στην υπόθεση!

Κοντά στην εξιχνίαση της στυγερής δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά είναι η αστυνομία σύμφωνα με τον πρόεδρο των αστυνομικών νοτιοανατολικής Αττικής Γιώργο Καλλιακμάνη.

Ο Γιώργος Καλλιακμάνης μιλώντας στο Open ανέφερε ότι όλα τα στοιχεία μέχρι στιγμής δείχνουν ότι αυτοί οι άνθρωποι που εισέβαλαν μέσα στο σπίτι του ζευγαριού είναι κοινοί εγκληματίες που το έχουν ξανακάνει. Ακόμα σημείωσε ότι μάλλον μερικοί από αυτούς έχουν συλληφθεί από την Αστυνομία κατά το παρελθόν.

Στη συνέχεια ο Γιώργος Καλλιακμάνης τόνισε ότι πιστεύει πως σύντομα οι δράστες θα οδηγηθούν στη δικαιοσύνη και με τον τρόπο δράσης τους δείχνουν ότι έχουν κάνει κάποια λάθη. Την ίδια στιγμή μίλησε για την κατάσταση που βρήκαν τον πιλότο οι πρώτοι αστυνομικοί που μπήκαν μέσα στην οικία λέγοντας ότι ήταν σε κατάσταση σοκ και δεν είχε καταλάβει μέχρι εκείνη τη στιγμή ότι η γυναίκα του ήταν νεκρή.

Σοκ με το έγκλημα στα Γλυκά Νερά

Δεν άκουσαν τίποτα οι γείτονες

Ο Γιώργος Καλλιακμάνης ακόμα πρόσθεσε ότι οι γείτονες από το δίπλα σπίτι δεν άκουσαν απολύτως τίποτα. «Η κυρία δεν άκουσε τίποτα άλλο παρά τα γρυλίσματα του σκύλου γύρω στις 4:20», είπε χαρακτηριστικά. Το γεγονός αυτό δημιουργεί πολλά ερωτήματα για τον τρόπο που έδρασαν οι δράστες. Σε ό,τι έχει να κάνει με τα όπλα που χρησιμοποίησαν οι κακοποιοί ο κ. Καλλιακμάνης ανέφερε ότι χρησιμοποίησαν ένα ασημί περίστροφο και τέτοιο όπλο δεν τον προτιμούν όσοι κάνουν ληστείες διότι δεν έχει δύναμη πυρός.

Ανατροπή στο έγκλημα στα Γλυκά Νερά; «Μπορεί να έγιναν αλλιώς τα πράγματα – Απεύχομαι το να υπάρχει άλλη εκδοχή» (Video)

Ανατροπή στο έγκλημα στα Γλυκά Νερά; Ο γνωστός ποινικολόγος Μιχάλης Δημητρακόπουλος μίλησε, αναφορικά με το στυγερό έγκλημα στα Γλυκά Νερά, με θύμα την 20χρονη Καρολάϊν. Παράλληλα, διαβάστε την κατάθεση της ψυχολόγου της 20χρονης που ανατρέπει τα σενάρια για το στυγερό έγκλημα στα Γλυκά Νερά.

«Το έγκλημα υπάρχει και θα υπάρχει. Η εξάλειψη του εγκλήματος είναι κάτι ουτοπιστικό να πιστεύει κάποιος ότι μπορεί να γίνει. Η πολιτεία πρέπει να παίρνει τα κατάλληλα μέτρα ώστε να περιοριστεί η εγκληματικότητα. Στατιστικά υπάρχει μείωση των εγκλημάτων τα τελευταία χρόνια», είπε ο κ. Δημητρακόπουλος, στην εκπομπή Mega Σαββατοκύριακο για τις ποινές ποινές που προβλέπονται στη χώρα μας για τόσο σκληρά εγκλήματα όπως αυτό στα Γλυκά Νερά, αλλά και το θέμα των συμμοριών ανηλίκων, που τον τελευταίο καιρό έχουν αναπτύξει έντονη δράση.

«Απεύχομαι το να υπάρχει άλλη εκδοχή στα Γλυκά Νερά»

Αναφορικά, λοιπόν, με τη δολοφονία της 20χρονης Κάρολαϊν στα Γλυκά Νερά, ο κ. Δημητρακόπουλος ανέφερε:

«Για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά δεν είναι εύκολο να σας πω αν είμαστε κοντά στην εξιχνίαση. Ο δικηγόρος δεν κάνει αστυνομική προσέγγιση. Τον τελευταίο καιρό υπάρχει ένα πέπλο μυστηρίου. Από εκεί που μιλούσαμε για τρεις στυγερούς εγκληματίες, βλέπουμε ερωτηματικά που δημιουργούν την εντύπωση ότι μπορεί και να μην έχουμε τρεις εγκληματίες, και να έγιναν αλλιώς τα πράγματα. Απεύχομαι, όμως, το να υπάρχει άλλη εκδοχή».

«Πριν αποφυλακιστεί κάποιος εγκληματίας πρέπει να βλέπουμε αν έχει σωφρονιστεί»

«Στις ληστείες η ποινική νομοθεσία και οι δικαστές είναι πολύ αυστηροί και σωστά είναι. Για τις ληστείες με τέτοιες πρακτικές, σκληρές και βάναυσες, ο νόμος προβλέπει μέχρι ισόβια κάθειρξη, που το ανώτερο που μπορεί να εκτίσει ο δράστης είναι 16 χρόνια. Ισόβια, ακόμα και στην Αμερική όταν λέμε, δεν είναι ισόβια. Εδώ μετά τα 16 χρόνια αυτοματοποιημένα ο άλλος βγαίνει έξω. Αυτό είναι λάθος. Θα πρέπει να βλέπουμε αν αυτός ο άνθρωπος έχει πραγματικά σωφρονιστεί. Πρέπει να υπάρχει ο θεσμός αλλά πρέπει να μεταρρυθμιστεί ώστε να θωρακίζεται η ασφάλεια των πολιτών», σχολίασε σχετικά με τις ποινές για ειδεχθή εγκλήματα.

Η 11 μηνών Λυδία και το έγκλημα στα Γλυκά Νερά – Συγκλονίζει ο αστυνομικός: «Κατάρρευσα»

Μια συγκλονιστική κατάθεση ψυχής από τον αστυνομικό που κλήθηκε να επέμβει στο έγκλημα στα Γλυκά Νερά. Περιγράφει όσα έζησε ο ίδιος και οι συνάδελφοί του όταν έλαβαν κλήση για βοήθεια και βρέθηκαν μπροστά σε μια αποτρόπαια δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν που συγκλόνισε την κοινή γνώμη.

Ο αστυνομικός περιγράφει στην κάμερα πώς πήρε στα χέρια του το μωρό της αδικοχαμένης κοπέλας, το οποίο έκλαιγε γοερά, για να το ηρεμήσει και το απομάκρυνε από τον τόπο της φρίκης.

Μπήκε πρώτος στη μεζονέτα στα Γλυκά Νερά, μεταξύ των πληρωμάτων που κλήθηκαν για τη ληστεία με δολοφονία, της 20χρονης Καρολάιν. Πατέρας και ο ίδιος, ο Αστυνομικός της Άμεσης Δράσης, Χρήστος Βαρδίκος, πήρε στα χέρια του την 11 μηνών Λυδία.

«Όσος καιρός και να περάσει, είναι δεδομένο πως ένα κομμάτι από την καρδιά μου θα έχει μείνει σε αυτό το δωμάτιο», είπε μεταξύ άλλων ο 40χρονος, πατέρας μίας 8χρονης, τονίζοντας πως: «όταν είδα το παιδί, κατέρρευσα συναισθηματικά».

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο: