ΣΟΚ για Πέτρο Φιλιππίδη – Κατέρρευσε στα χέρια του γιου του στη φυλακή (ΦΩΤΟ)

ΣΟΚ για Πέτρο Φιλιππίδη – Κατέρρευσε στα χέρια του γιου του στη φυλακή

Τι αποκαλύπτει δημοσίευμα εφημερίδας

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο γνωστός ηθοποιός. Ετοιμάζει αντεπίθεση μετά την απόφαση για παραπομπή του σε δίκη.

Καταπέλτης είναι το δικαστικό βούλευμα κατά του Πέτρου Φιλιππίδη για την παραπομπή του σε δίκη για έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού.

Το δικαστικό συμβούλιο δέχεται πώς οι γυναίκες που καταγγέλλουν τον ηθοποιό δεν έχουν κανένα ίδιον όφελος και δεν επιδιώκουν δημοσιότητα και άλλα οφέλη ενώ μιλούν μόνο για πραγματικά γεγονότα και για τις πράξεις του ηθοποιού.

Ο ηθοποιός μετά την παραπομπή του σε δίκη για τρεις κακουργηματικές πράξεις απάντησε μέσω του δικηγόρου του στην πρωινή εκπομπή του Mega «Στο βούλευμα δεν υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία κατά του Πέτρου Φιλιππίδη, παρά μόνο οι αφηγήσεις των καταγγελλουσών, που τις επαναλαμβάνουν ως μάρτυρες οικεία πρόσωπα»

Η συνάντηση με τον γιο του

Στις φυλακές Τρίπολης και μάλιστα στον ίδιο θάλαμο βρίσκονται ο Πέτρος Φιλιππίδης και ο Δημήτρης Λιγνάδης, που κατηγορούνται για βαρύτατα αδικήματα, βιασμούς και απόπειρες βιασμού. Οι δύο κρατούμενοι δεν έχουν κάποια ιδιαίτερη μεταχείριση σε σύγκριση με τους υπόλοιπους κρατούμενους.

Τον Δημήτρη Λιγνάδη επισκέφθηκε ο αδερφός του, Γιάννης, στις 27 Οκτωβρίου, προκειμένου να του ευχηθεί για την ονομαστική του εορτή.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης δείχνει πιο μοναχικός σε σύγκριση με τον Λιγνάδη. Πρόσφατα τον επισέκφτηκε η σύζυγός του, ενώ στη φυλακή βρέθηκε κάτω από άκρα μυστικότητά και ο γιος του. Παρότι μέχρι στιγμής δεν υπήρχε καμία πληροφορία σχετικά με το εάν έχουν επαφές ακόμα, ο γιος Φιλιππίδη, που είναι επίσης ηθοποιός και παίζει σε σήριαλ της ΕΡΤ, βρέθηκε και αυτός πριν λίγες ημέρες στη φυλακή για να δει τον πατέρα του.

Στη συνάντηση το κλίμα ήταν πολύ βαρύ και σύμφωνα με δημοσίευμα εφημερίδας, ο Φιλιππίδης κατέρρευσε στα χέρια του γιου του!

Δείτε το πρωτοσέλιδο:

Σεμίνα Διγενή – Σοκάρουν οι νέες αποκαλύψεις της για τον Πέτρο Φιλιππίδη

Για το κίνημα του #metοο και τη συνεργασία της με τον Πέτρο Φιλιππίδη, η οποία δεν προχώρησε, μίλησε σε συνέντευξή της η Σεμίνα Διγενή.

Η γνωστή δημοσιογράφος τόνισε στο «Downtown» ότι με τον ατομισμό και το νταϊλίκι διαπαιδαγωγήθηκαν γενιές και γενιές.

Παράλληλα, για τον Φιλιππίδη σημείωσε: «Δεν ακολουθούσε τις συμβουλές μου σε σχέση με τις εμφανίσεις και τις δηλώσεις του στα ΜΜΕ καταφέρνοντας να γίνει αντιπαθής με όσα έλεγε και έκανε».

Με αφορμή το κίνημα του #metοο, θα ήθελα να μου πεις πού κατά τη γνώμη σου πρέπει να αναζητηθεί η ρίζα των επαναλαμβανόμενων γυναικοκτονιών κακοποιήσεων.

«Που αλλού εκτός από το σύστημα βίας και της εκμετάλλευσης, που τροφοδοτεί τα πιο βάρβαρα, τα πιο απάνθρωπα ένστικτα και διευκολύνει όλες αυτές τις αποτρόπαιες πράξεις απέναντι στις γυναίκες και σε όποιον θεωρείται ασθενέστερος. Με τον ατομισμό, το νταϊλίκι και το «ο θάνατος σου η ζωή μου» διαπαιδαγωγήθηκαν γενιές και γενιές. Αναρωτιόμαστε ακόμη ποιος κράτησε τόσα χρόνια στο απυρόβλητο Φιλιππίδηδες, Λιγνάδηδες, πιλότους και άλλους τέτοιους ανθρώπους».

Νομίζω πως με τον Πέτρο Φιλιππίδη κάποια στιγμή συνεργαστήκατε.

«Βέβαια. Αποδέχθηκα πριν αρκετά χρόνια την πρόταση του να αναλάβει η εταιρεία μου επικοινωνίας την προβολή των παραστάσεων του. Δεν ευοδώθηκε η συνεργασία μας και μετά από ενάμιση μήνα αποχώρησα».

Ποιο ήταν το πρόβλημα;

«Δεν καταφέραμε να συνεννοηθούμε, δεν ακολουθούσε τις συμβουλές μου σε σχέση με τις εμφανίσεις και τις δηλώσεις του στα ΜΜΕ καταφέρνοντας να γίνει αντιπαθής με όσα έλεγε και έκανε. Την ίδια περίοδο, πολλοί από τους ηθοποιούς της παράστασης μου εμπιστεύονταν καθημερινά τα πάθη τους εξαιτιάς της βάναυσης συμπεριφοράς του στα παρασκήνια αλλά και πάνω στη σκηνή. Μου έλεγαν τι τραβούσαν. Μάλιστα κάποια φορά μια νεαρή ηθοποιός χρειάστηκε να πάει στο νοσοκομείο γιατί τα «θεατρικά» χαστούκια που της έδινε στην παράσταση ήταν υπέρ το δέον ρεαλιστικά».

Και;

«Τους προέτρεπα να μιλήσουν και να μην επιτρέψουν τον περαιτέρω εξευτελισμό τους, αλλά δεν τολμούσαν. Δεν γινόταν να το επιβάλλω. Δεν με σήκωνε εκείνο το άρρωστο κλίμα κι έτσι έφυγα. Είδες ότι και ο ηθοποιός Γ. Ψάλτου μίλησε μετά από καιρό, όταν αισθάνθηκε έτοιμος να αναφερθεί στο ξυλοκόπημά του. Υπάρχουν και γυναίκες ηθοποιοί που δεν νομίζω να έχουν μιλήσει ακόμη. Τα συζητούσαμε αυτά και με τον αξέχαστο Χρήστο Σιμαρδάνη».

 318 total views,  2 views today