25 Απριλίου, 2024

Σοκ: Άγριο ξύλο για ηθοποιό από τις «Άγριες Μέλισσες»!

Κώστας Ξυκομηνός: Δέχθηκε επίθεση με ομπρέλα ο ηθοποιός των Άγριων Μελισσών

Τον έδειρε μία κυρία στο μετρό!

Κώστας Ξυκομηνός: Δέχθηκε επίθεση με ομπρέλα ο ηθοποιός των Άγριων Μελισσών

Ο αγαπημένος ηθοποιός, Κώστας Ξυκομηνός που απολαύσαμε στον ρόλο του «Νώντα» στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες, μίλησε σήμερα στην εκπομπή Στην φωλιά των ΚουΚου και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως μία μέρα μία κυρία του επιτέθηκε με μία ομπρέλα μέσα στο μετρό εξ’ αιτίας του ρόλου του.

Δεν είναι σπάνιο φαινόμενο να συνδέει το κοινό έναν χαρακτήρα με τον ηθοποιό που υποδύεται και έτσι πολλές φορές έχουμε δει τους τηλεοπτικούς «κακούς» να δέχονται λεκτικές ή και σωματικές επιθέσεις στον δρόμο.

Έτσι και ο Κώστας Ξυκομηνός βίωσε ένα αντίστοιχο περιστατικό πριν από λίγο καιρό, λόγω του ρόλου που έπαιξε στο καμπαρέ «Χαβάη».

Κώστας Ξυκομηνός Άγριες Μέλισσες

«Όταν ήρθε ο Κωνσταντής στο καμπαρέ Χαβάη και ρώταγα εγώ ποιος είναι, όταν έφτασα στο «Ποιος είναι; Της γούνας της μανίκι;» δεν μπόρεσε να συνεχιστεί η λήψη και αναγκαστήκαμε να το ξαναπάμε.

Μου έλεγαν κάποιες κυρίες «να προσέχεις το κορίτσι, μην το αφήσεις να πάρει τον αμαρτωλό δρόμο, θα σου κόψουμε τα πόδια»

Δέχτηκα μια επίθεση με ομπρέλα στο μετρό από μία κυρία που παρεξήγησε και μπέρδεψε τον ηθοποιό με τον ρόλο. Στην αρχή ένιωθα αμήχανα γιατί κοίταγε όλο το βαγόνι, αλλά ξεκίνησαν τα γέλια κάποιοι που με αναγνώρισαν και μετά λέω τι ωραίο κομπλιμέντο», είπε ο ηθοποιός.

Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο Άγριες Μέλισσες

Άγριες μέλισσες Επεισόδιο 68 – β κύκλος

Έφτασε η στιγμή που ο Μάνος Βόσκαρης να τηρήσει τη συμφωνία του με τον Δούκα και να τελειώσει μια για πάντα με την Ελένη; Θα καταφέρει η Ελένη να ξεφύγει από τα χέρια του; Ο Προύσαλης, ο Λάμπρος και η Δρόσω προσπαθούν να την βρουν αλλά έχει εξαφανιστεί. Όλων οι υποψίες πέφτουν στον Βόσκαρη. Ο Μπάμπης μαθαίνει από την Ασημίνα την αλήθεια για το παιδί και θέλει να τη βοηθήσει, παρά τις αντιρρήσεις της. Θα δεχτεί, όμως, μια απρόσμενη επίσκεψη. Ο Κωνσταντής είναι αποφασισμένος να χωρίσει τη Δόμνα ενώ η Δρόσω δεν του αφήνει ελπίδες.

Ο Μελέτης προσπαθεί, παρά τις παρακλήσεις της Ανέτ, να επιβεβαιώσει πως ο Σωκράτης είναι ο πατέρας του, αλλά εκείνος συνεχίζει να το αμφισβητεί. Η Πηνελόπη ετοιμάζεται για τον γάμο της με τον Γραμματικό. Όλοι θα είναι δίπλα της εκτός από τον πατέρα της. Τελικά, θα αλλάξει γνώμη ο Δούκας;