20 Απριλίου, 2024

Σοφία Μαργαρίτη: Έξαλλη με την Κατερίνα Καινούργιου – “Με εξέθεσε στο Πανελλήνιο”

Σοφία Μαργαρίτη: Έξαλλη με την Κατερίνα Καινούργιου – “Με εξέθεσε στο Πανελλήνιο”

Η Σοφία Μαργαρίτη είναι έξαλλη με την Κατερίνα Καινούργιου και τα σχόλια που έκανε στην εκπομπή της “Ευτυχείτε”, το πρωί της Δευτέρας, με αφορμή την απόφαση της να μιλήσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για την σεξουαλικότητα του Γιώργου Ασημακόπουλου.

Από την πλευρά της, η Kατερίνα Καινούργιου χαρακτήρισε “απαράδεκτη” τη πρώην παίκτρια του survivor, που άνοιξε ένα τέτοιο θέμα για τον Γιώργο Ασημακόπουλο, το οποίο ο ίδιος δεν έχει θίξει ποτέ μέχρι σήμερα.

Ο λόγος της ενόχλησης της Σοφίας Μαργαρίτη

Τα σχόλια αυτά φαίνεται πως ενόχλησαν ιδιαίτερα τη Σοφία Μαργαρίτη, η οποία με νέα της ανάρτησή στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, επέρριψε ευθύνες την εκπομπή “Ευτυχείτε” ότι την εξέθεσε σε όλη την Ελλάδα σε μια στιγμή που η ίδια δεχόταν επίθεση.

Η ανάρτηση που έκανε η Σοφία Μαργαρίτη

“Πραγματικά ευφάνταστος τρόπος να ανέβει η τηλεθέαση σε κάποιες εκπομπές. Συνάμα και εντυπωσιακή είναι η προσπάθεια που κάνουν να μιμηθούν παίκτες του παιχνιδιού στις κωλοτουμπες. Το διάστημα που εγώ δέχτηκα επίθεση η συγκεκριμένη εκπομπή ελαφρά τη καρδία με εξέθεσε στο πανελλήνιο. Σήμερα το ξανακάνει χρησιμοποιώντας μονταρισμένο απόσπασμα συνέντευξης μου. Άκομψη ήταν και η αναφορά στην ιδιότητα μου ως μάνα. Θλίβομαι πραγματικά” υπογραμμίζει χαρακτηριστικά η Σοφία Μαργαρίτη.