19 Απριλίου, 2024

Σοφία Αρβανίτη: «Τα σκυλάδικα διδάσκουν… και κάποιοι άνθρωποι μου έδειξαν ντομπροσύνη»

Σοφία Αρβανίτη: «Τα σκυλάδικα διδάσκουν… και κάποιοι άνθρωποι μου έδειξαν ντομπροσύνη»

H Σοφία Αρβανίτη αναφέρθηκε τόσο στα σκυλάδικα όσο και στην μητρότητα και την απώλεια του αδελφού της

Στην κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι Πρωινιάτικα» μίλησε η Σοφία Αρβανίτη και αναφέρθηκε τόσο στα σκυλάδικα όσο και στην μητρότητα και την απώλεια του αδελφού της. «Την περασμένη δεκαετία, ήρθε η κρίση οπότε δεν είχα επιλογές αλλά ανάγκη για να είμαι σωστή, ν’ ανταπεξέλθω και να προχωρήσω στη ζωή μου. Όπως και συνέβη. Όμως, αυτά που αποκαλώ εγώ με μια λέξη “σκυλάδικα” διδάσκουν και πράγματα. Εκεί έχω δει από κάποιους ανθρώπους και μια κιμπαροσύνη, μια ντομπροσύνη. Είχα ένα περίβλημα προστασίας. Επειδή οι άλλοι καλλιτέχνες δεν είχαν την τύχη που είχα εγώ, με είχαν λίγο σαν κινέζικη πορσελάνη».

Για τη μητρότητα δήλωσε: «Το μητρικό καμπανάκι χτύπησε αλλά μέσα σε λίγα χρόνια το ξεπέρασα γιατί κατάλαβα ότι δεν είναι όλοι οι άνθρωποι για όλα. Αν ήμουν μητέρα θαρρώ ότι μάλλον θα ήμουν καλή αλλά πρέπει να προχωράμε παρακάτω και να βρίσκουμε πολύ ωραία πράγματα να κάνουμε».

 

Τέλος, η Σοφία Αρβανίτη μίλησε για τον αδελφό της, ο οποίος έφυγε από τη ζωή πριν από δύο χρόνια. «Το καλύτερο από όλα είναι να τον αφήσω να έχει την πορεία που έχει. Όπως και κάθε άνθρωπος που φεύγει από αυτή τη ζωή. Να μην τον ενοχλώ γιατί τον έχω ενοχλήσει ήδη αρκετά με τις σκέψεις μου. Πρέπει αυτό από κάποια στιγμή και μετά να σταματήσω να το κάνω».