20 Απριλίου, 2024

Σίσσυ Χρηστίδου: Η ατάκα για την γιορτή του πρώην συντρόφου της Θοδωρή (Video)

Σίσσυ Χρηστίδου: Η ατάκα για την γιορτή του πρώην συντρόφου της Θοδωρή

«Γιορτάζει και ο μπαμπάς των παιδιών μου»

Την ονομαστική του εορτή έχει σήμερα 20/3 ο πατέρας της Σίσσυς Χρηστίδου, Θοδωρής και θέλησε να του στείλει δημόσια στην εκπομπή της, Έλα χαμογέλα, τα χρόνια της πολλά.

Το τελευταίο διάστημα λόγω lockdown η παρουσιάστρια δεν μπορεί να επισκεφθεί την οικογένεια της, για το λόγο αυτό φέτος τη γιορτή του θα την γιορτάσουν μακριά.

«Πριν προχωρήσουμε να πω ένα χρόνια πολλά στον μπαμπάκα μου καταρχάς, γιατί είναι των Αγίων Θεοδώρων παιδιά. Επειδή κουνιέται αυτή η γιορτή δεν το ήξερα και μου έστειλε μήνυμα η μαμά μου: “Γιορτάζει ο μπαμπάς σου σήμερα”. Και ο μπαμπάς των παιδιών μου και ο ανιψιός μου. Έχουμε πάρα πολύ κόσμο στο δικό μου σόι. Χρόνια πολλά σε όλους εσάς. Μεγάλη γιορτή!», ανέφερε χαρακτηριστικά η Σίσσυ Χρηστίδου, η οποία είχε εγκλωβιστεί στο σπίτι της.

Ενώ, έξαλλη είχε γίνει η Σίσσυ Χρηστίδου, μόλις έμαθε πως τέθηκε στο αρχείο η προκαταρκτική εξέταση που διέταξε η Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας για τις καταγγελίες της Σοφίας Μπεκατώρου για το βιασμό της από παράγοντα της ομοσπονδίας ιστιοπλοΐας.

“Ποια είσαι εσύ που θα… ” – Έξαλλη η Σίσσυ Χρηστίδου

Η Σίσσυ Χρηστίδου είναι μια παρουσιάστρια ιδιαίτερα αγαπητή στο κοινό κι αυτό φαίνεται τόσο από τα νούμερα τηλεθέασης όσο και από τους followers που έχει στα social media, δείτε εδώ την ανάρτησή της που συγκίνησε τους πάντες.

Η παρουσιάστρια είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media αφού μάλιστα διατηρεί και δικό της κανάλι στο Youtube. Ωστόσο, ένα από τα πιο συζητημένα θέματα γύρω από εκείνη είναι τα κιλά της και η εικόνα της μια και τα σκαμπανεβάσματα της στη ζυγαριά είναι πολλά.

Οι followers όμως της Σίσσυς Χρηστίδου δεν είναι πάντα τόσο ευγενικοί και μια συγκεκριμένη κυρία κατάφερε να βγάλει την παρουσιάστρια εκτός εαυτού όταν σχολίασε κάτω από μια φωτογραφία της.

Αν αδυνάτισες μπράβο σου, δεν ήταν κιλά αυτά που είχες. Τώρα, είσαι μία χαρά, αν δεν έχει πέσει μοντάζ”. Φυσικά και η παρουσιάστρια αντέδρασε και απάντησε με τον δικό της τρόπο.

Δείτε την απάντηση της:

Σίσσυ Χρηστίδου Post