19 Απριλίου, 2024

Σφοδρή επίθεση Μαξίμου κατά Κώστα Καραμανλή: Η ομιλία που εξόργισε και οι στρατιές τρολς

Σφοδρή επίθεση Μαξίμου κατά Κώστα Καραμανλή: Η ομιλία που εξόργισε και οι στρατιές τρολς

Άκρως απαξιωτικοί χαρακτηρισμοί για τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή.

H ομιλία του Κώστα Καραμανλή στο Μέγαρο Μουσικής απετέλεσε μία πραγματική ψυχρολουσία για το μέγαρο Μαξίμου.

Παρά τις διαβεβαιώσεις από «πληροφοριοδότες» ότι ο πρώην πρωθυπουργός θα έκανε μία άχρωμή ομιλία που δεν θα ενοχλούσε τον σκληρό πυρήνα της κυβέρνησης, έγινε ακριβώς το αντίθετο.

Μετά την αρχική παγωμάρα που διήρκεσε μέχρι σήμερα το πρωί, η ομάδα ηλεκτρονικού πολέμου αλλά και τα συμβατικά ΜΜΕ που πρόσκεινται στο Μαξίμου, έπιασαν δουλειά με σκοπό να αποδομήσουν την προσωπικότητα του Κώστα Καραμανλή.

Τα συστημικά ΜΜΕ που απηχούν τις απόψεις της κυβέρνησης, όπως το iefimerida του Χρήστου Ράπτη, έκαναν λόγο για «ναφθαλίνη».

Η ομάδα ηλεκτρονικού πολέμου ενεργοποίησε πάλι πλαστούς η παραπλανητικούς λογαριασμούς με ψευδή στοιχεία, προκειμένου να εξαπολύσει σκληρά χτυπήματα κάτω από τη ζώνη, που θυμίζουν τον συγχωρεμένο Κακαουνάκη όταν προσπαθούσε να γκρεμίσει τον Καραμανλή για να φέρει στην εξουσία τον Γιώργο Παπανδρέου.

Άλλωστε, εδώ και χρόνια το «σύστημα Κακαουνάκη» έχει χρυσοπληρωθεί και έχει ταχθεί στο πλευρό του Κυριάκου Μητσοτάκη, παρά το ότι ο αείμνηστος ιδρυτής του υπήρξε από τους μεγαλύτερους πολέμιους του πατέρα του σημερινού πρωθυπουργού, Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης όμως έχει αποδείξει πως δεν έχει πρόβλημα να συνεργαστεί ακόμα και με τους πιο μεγάλους υβριστές του πατρός του, αρκεί να εξυπηρετούνται τα συμφέροντα του. Άλλωστε, στην πολιτική αυτού του επιπέδου, δεν υπάρχουν «ιδέες», μόνο συμφέροντα.

Δείτε ενδεικτικές αναρτήσεις από το Twitter κατά του Κώστα Καραμανλή. Είναι λογαριασμοί που υποστηρίζουν με σθένος την κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Οι λογαριασμοί είναι προσεκτικά δομημένοι και έχουν μία συνέπεια στις απόψεις τους, εκτός φυσικά από την υποστήριξη στην κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Για παράδειγμα, είναι απολύτως λογικό ένας τύπος που θέλει τα κορίτσια εξαρτημένα από ναρκωτικά, να απεχθάνεται τον Κώστα Καραμανλή:

Φυσικά, οι ίδιοι οι λογαριασμοί στηρίζουν με σθένος την κυβέρνηση: