28 Μαρτίου, 2024

Σεξουαλική διαστροφή: Πλήρωνε φτωχές γυναίκες για να χτυπά τα πόδια τους – Οι εικόνες που σοκάρουν

Σεξουαλική διαστροφή: Πλήρωνε φτωχές γυναίκες για να χτυπά τα πόδια τους – Οι εικόνες που σοκάρουν

Ο άνδρας από την Καισάρεια κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση, ενώ μετέδιδε ζωντανά τα βασανιστήρια στο Διαδίκτυο.
Σοκ και αποτροπιασμό έχει προκαλέσει στην κοινή γνώμη της Τουρκίας μια πρωτοφανής υπόθεση που είδε το φως της δημοσιότητας.
Ένας άνδρας από το Καϊσερί φέρεται να εκμεταλλευόταν φτωχές γυναίκες, αλλά και άνδρες, τους οποίους πλήρωνε για να χτυπά τα πόδια τους με ραβδί, ικανοποιώντας έτσι τις διεστραμμένες ορέξεις του.

Ο Ερκάν Τ., ο οποίος εργάζεται σε εταιρεία μεταφοράς και ζει στην περιοχή Melikgazi της Καισάρειας, με την επί 10 χρόνια σύζυγό του και τα δύο παιδιά τους, όπως έγινε γνωστό, ξεχώριζε μάλιστα τα θύματά του σε «όμορφα», στα οποία έδινε 500 τουρκικές λίρες και σε «άσχημα», που εισέπρατταν 250 τουρκικές λίρες, ενώ μετέδιδε ζωντανά τα σεξουαλικά (;) βασανιστήριά τους στο Διαδίκτυο.
Ο Ερκάν Τ., ο οποίος εργάζεται σε εταιρεία μεταφοράς και ζει στην περιοχή Melikgazi της Καισάρειας, με την επί 10 χρόνια σύζυγό του και τα δύο παιδιά τους, όπως έγινε γνωστό, ξεχώριζε μάλιστα τα θύματά του σε «όμορφα», στα οποία έδινε 500 τουρκικές λίρες και σε «άσχημα», που εισέπρατταν 250 τουρκικές λίρες, ενώ μετέδιδε ζωντανά τα σεξουαλικά (;) βασανιστήριά τους στο Διαδίκτυο
Η αρρωστημένη δράση του Ερκάν, ο οποίος κατηγορείται και για σεξουαλική παρενόχληση, αποκαλύφθηκε όταν ένα από τα θύματά του, προχώρησε σε καταγγελία στην Αστυνομία.
Από την πλευρά της, η σύζυγός του, η οποία κλήθηκε να καταθέσεις στις Αρχές, εκμυστηρεύτηκε ότι χτυπούσε και την ίδια στα πόδια, ωστόσο δεν είχε πέσει στην αντίληψή της η παρουσία άλλων ατόμων στο σπίτι τους, ενώ δεν γνώριζε τίποτα για όσα ειδεχθή έκανε ο άντρας της.
Την ίδια ώρα, τον γύρο του Διαδικτύου κάνουν εικόνες με τα θύματά του να είναι δεμένα χειροπόδαρα να υποβάλλονται σε βασανιστήρια, έχοντας καλυμμένα τα μάτια τους.