Σε τραγική κατάσταση ο Δάκης – Τι συμβαίνει;

Σε τραγική κατάσταση ο Δάκης – Τι συμβαίνει;

Για την κατάσταση της υγείας του Δάκη μίλησε ο Νίκος Μουρατίδης, ο οποίος έγραψε συγκεκριμένα στο προσωπικό του blog πως είναι άσχημη και «μη αναστρέψιμη».

Ο γνωστός τραγουδιστής τα τελευταία χρόνια δίνει μάχη με τον καρκίνο, ωστόσο ανησύχησε τους πάντες με την συγκεκριμένη ανάρτηση του Νίκου Μουρατίδη.

«Καλημέρα Νίκο μου, έμαθα σήμερα ότι ο Δάκης είναι πολύ χάλια….. ήταν στο νοσοκομείο με μεταστάσεις του καρκίνου στο πάγκρεας και σε άλλα όργανα! Tον έχουν στο σπίτι γιατί η κατάσταση του είναι μη αναστρέψιμη. Είναι μόνος του, μόνο ένας ανιψιός του τον επισκέπτεται» ήταν το μήνυμα που έλαβε ο Νίκος Μουρατίδης από φίλο του για τον Δάκη.

Ωστόσο, ο τραγουδιστής διέψευσε όλα τα παραπάνω και σύμφωνα με πληροφορίες είναι μια χαρά και αναρρώνει στο σπίτι του, χωρίς κανέναν κίνδυνο.

Οι αποκαλύψεις του Δάκη για τη ζωή του

Για την παιδική του ηλικία αποκάλυψε: «Ο πατέρας μου ήταν αυστηρός. Όχι επισκέψεις. Τρώγαμε όλοι μαζί στο τραπέζι. Η μητέρα μου πουλούσε στον παλαιοπώλη τα πράγματά μας, βάζα και άλλα για να μπορέσουμε να ζήσουμε. Έκανα μαθήματα φωνητικής, κρυφά από τον πατέρα μου. Με το αφορμή να βοηθήσω την οικογένεια υπέκυψε ο πατέρας μου που δεν ήθελε να γίνω τραγουδιστής και με άφησε να πάω να τραγουδήσω.»

Και συνέχισε, «Ζητάγανε οι θαυμάστριες να με φιλήσουν, ζητούσαν ένα κουμπί μου, έρχονταν κάτω από το σπίτι μου. Μου άρεσε που με θαύμαζαν αλλά μέχρι ένα σημείο. Οι δημοσιογράφοι με θεωρούν “ελαφρό” ότι δε έχω πει σπουδαία τραγούδια, επειδή είπα το “Τσάι με λεμόνι”»

Για τον γάμο και τις σχέσεις τόνισε «Καλά που δεν παντρεύτηκα. Ή θα είχα χωρίσει η δεν θα είχα κάνει καριέρα. Δεν ερωτεύτηκα ποτέ πραγματικά. Ήμουν πολύ ζηλιάρης αλλά δεν ήμουν πιστός. Ποτέ δεν ονειρεύτηκα τον εαυτό μου με παιδιά. Ήμουν κοντά στο γάμο αλλά δεν έγινε.»

Τέλος για τη μάχη του με τον καρκίνο είπε τα εξής «Ορισμένες φορές έχεις μια δύναμη. Είμαι δειλός αλλά δεν ξέρω τι έγινε. Δεν μου το είπαν αμέσως ότι έχω καρκίνο. Με έπιασαν πόνοι και είδαν ότι έχω καρκίνο στο παχύ έντερο. Μου έλεγαν να κάνω μια κολονοσκόπιση και εγώ δεν έκανα. Και όταν με χειρούργησαν μου είπαν ότι είμαι στο 4ο στάδιο και ότι έχω 6 μήνες ζωής. Ήταν μαζί μου οι φίλοι μου και οι συγγενείς μου. Δεν μου το λέγανε. Φαίνεται ότι τη γλίτωσα. Δεν φοβήθηκα… Δεν ξέρω πως γίνεται αυτό»

 294 total views,  2 views today