28 Μαρτίου, 2024

Σε διαθεσιμότητα από την ΕΛ.ΑΣ ο Σταύρος Μπαλάσκας για όσα είπε για τη δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν

Σε διαθεσιμότητα από την ΕΛ.ΑΣ ο Σταύρος Μπαλάσκας για όσα είπε για τη δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν

Ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ σε δηλώσεις του στον τηλεοπτικό σταθμό Mega είχε αποκαλέσει «βλάκα» τον 32χρονο πιλότο Μπάμπη Αναγνωστόπουλο λέγοντας πως αν είχε πάρει αμέσως την αστυνομία, δεν θα πήγαινε ούτε 4 χρόνια φυλακή


Σε διαθεσιμότητα τέθηκε ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ. Σταύρος Μπαλάσκας, μετά τις δηλώσεις του για τον δολοφόνο της 20χρονης Καρολάιν, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο. Η Ελληνική Αστυνομία σε σχετική ανακοίνωση ανέφερε ότι «κινήθηκε η διαδικασία εξέτασης για λήψη του διοικητικού μέτρου της διαθεσιμότητας σε βάρος του».

Υπενθυμίζεται πως ο Σταύρος Μπαλάσκας σε δηλώσεις του στον τηλεοπτικό σταθμό Mega είχε αποκαλέσει «βλάκα» τον πιλότο για τη δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν καθώς, όπως είπε, αν είχε πάρει αμέσως την αστυνομία, δεν θα πήγαινε ούτε 4 χρόνια φυλακή.

Ο Σταύρος Μπαλάσκας αναφερόμενος στις κινήσεις του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου μετά τη δολοφονία της συζύγου του είπε ότι «είναι βλάκας, διότι εκείνη τη στιγμή που σκότωσε τη γυναίκα του εάν ήταν ατυχές γεγονός μέσα στον θυμό του και μέσα στο ότι τα έχασε και τρελάθηκε, εάν έπαιρνε την αστυνομία δε θα έτρωγε ούτε 4 χρόνια φυλακή».

«Εάν ειδοποιούσε εξαρχής την αστυνομία και επικαλούνταν “βρασμό ψυχής” και “πρότερο έντιμο βίο”, ο δολοφόνος της Καρολάιν θα πήγαινε πέντε-έξι χρόνια φυλακή», είχε πει ο συνδικαλιστής αστυνομικός.