28 Μαρτίου, 2024

Σάλος στο κέντρο της Αθήνας: Γυναίκες φωτογραφίζονται γυμνές επί πληρωμή!

Από το Μοναστηράκι μέχρι το “Εκπτωτικό χωριό” στα Σπάτα!

Σάλος στο κέντρο της Αθήνας: Γυναίκες φωτογραφίζονται γυμνές επί πληρωμή!

Πιο κάτω (πραγματικά) δεν έχει! H «Espresso» αποκαλύπτει τον απόλυτο ξεπεσμό νεαρών Ελληνίδων, οι οποίες, για μια χούφτα ευρώ, τα πετάνε όλα σε κεντρικούς δρόμους της Αθήνας, μπροστά στα μάτια έκπληκτων περαστικών και μικρών παιδιών! Η Ελλάδα του 2020 και της παρακμής αποτυπώνεται μέσα από όσα αποκαλύπτουμε σήμερα.

Οι εικόνες της ντροπής, όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, διακινούνται ανάμεσα σε χρήστες του διαδικτύου, που πληρώνουν προκειμένου να δουν τις ξετσίπωτες νεαρές σε «επικίνδυνες» γυμνές αποστολές σε κεντρικά σημεία της Αθήνας.

Αυτές οι σοκαριστικές φωτογραφίες έπεσαν στα χέρια μας και αποφασίσαμε να τις δημοσιοποιήσουμε για να αναδείξουμε την κατάντια μέρους της ελληνικής κοινωνίας. Όπως μπορείτε να δείτε από τις φωτογραφίες που δημοσιεύουμε, τα κορίτσια της διπλανής πόρτας ξεβρακώνονται σε ώρες αιχμής, προσβάλλοντας τη δημόσια αιδώ, και αδιαφορούν για τον αν θα σκανδαλίσουν με τα γυμνά κορμιά τους περαστικούς, οικογένειες που κάνουν τη βόλτα τους, μικρά παιδιά και ηλικιωμένους, που βγήκαν να πάρουν τον αέρα τους.

Δεν διστάζουν μάλιστα να ξεγυμνωθούν μέρα μεσημέρι στον πιο εμπορικό δρόμο της Αθήνας, την Ερμού, στο Μοναστηράκι, σε εμπορικά κέντρα, πάρκα, ακόμη και εργοτάξια!

Όλα αυτά γίνονται με το φως της ημέρας και σε ώρα αιχμής. Και μέσα σε όλα αυτά προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση το γεγονός ότι δεν έχει πέσει στην αντίληψη αστυνομικών που περιπολούν ή σεκιουριτάδων για να τις μαζέψουν…

Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσίευσε η εφημερίδα Espresso:

Γυναίκες φωτογραφίζονται γυμνές επί πληρωμή!

Αθήνα: Γυναίκες φωτογραφίζονται γυμνές επί πληρωμή!

Γυναίκες φωτογραφίζονται γυμνές επί πληρωμή στο κέντρο της Αθήνας

Γυναίκες φωτογραφίζονται γυμνές επί πληρωμή!

undefined

Γυναίκες φωτογραφίζονται γυμνές επί πληρωμή!