25 Απριλίου, 2024

Σάλος στο διαδίκτυο με τον Γιώργο Κόρομι: Φάνηκαν τα πάντα μέσα από το μαγιό του

Σάλος στο διαδίκτυο με τον Γιώργο Κόρομι: Φάνηκαν τα πάντα μέσα από το μαγιό του

Το βίντεο που διαδόθηκε με ταχύτητα φωτός

Χαμός έχει γίνει στο διαδίκτυο με την ανάρτηση που έκανε το απόγευμα της Κυριακής ο Γιώργος Κόρομι. Ο παραλίγο φιναλίστ του Survivor αποφάσισε να αποκαταστήσει τον χαμένο χρόνο με την σύντροφό του κι έτσι την πήρε και πήγαν τουρ στα ελληνική νησιά.

Στα social και συγκεκριμένα στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram ο πρώην παίκτης του Survivor δημοσίευσε ένα βίντεο από την καλοκαιρινή αυτή εξόρμηση και… όποιος το παρατηρήσει καλά θα δει πως… φαίνονται κάποια πράγματα παραπάνω από όσο θα έπρεπε!

Τα μηνύματα και τα screenshot από το συγκεκριμένο στιγμιότυπο έφυγαν σωρηδόν προς την διαδικτυακή περσόνα soulaglamorous, η οποία ανέβασε τη φωτογραφία στο προφίλ της, μιλώντας για… ατύχημα.

Κόρομι μαγιό

Όμως τα φαινόμενα τελικά απαιτούν και μετά από λίγη ώρα ο πρώην παίκτης του Survivor ανέβασε ένα στόρι στο οποίο εξηγούσε τί ήταν… αυτό που φάνηκε. Ο ντόρος, λοιπόν, έγινε για το διχτάκι από το μαγιό…

Η απάντηση του Κόρομι

 Γιώργο Κόρομι ακατάλληλο βίντεο

«Υπήρξε ερωτική συνεύρεση μέσα στο παιχνίδι»

Καλεσμένος στην εκπομπή Love It βρέθηκε ο Γιώργος Κόρομι, ο οποίος κλήθηκε να απαντήσει σε δέκα «καυτές» ερωτήσεις για το Survivor.

Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι ήταν όσο πιο ειλικρινής γινόταν, ενώ μέσα σε όλα αναφέρθηκε και σε ένα γεγονός που είχε σημειωθεί με τον Τριαντάφυλλο.

«Στο Survivor ο παίκτης με την πιο μελετημένη στρατηγική ήταν σίγουρα ο Αλέξης Παππάς! Νομίζω πως ακολούθησε μία στρατηγική ως το τέλος, είναι ηθοποιός και το πέτυχε. Είναι πολύ καλός ηθοποιός και νομίζω πως και οι εντάσεις που είχαμε μέσα θα χαθούν γιατί δεν είναι αυτός φαντάζομαι που φάνηκε στο παιχνίδι λόγω της στρατηγικής. Εϊναι κάποιος άλλου που πολύ πιθανό να τον συναντήσω και έξω.

Η πιο δύσκολη στιγμή στο Survivor ήταν όταν έρχονταν οι εντάσεις, επειδή είμαι άνθρωπος που τις αποφεύγει, ήθελα εκείνη τη στιγμή να βουτήξω μέσα και να χαθώ στη θάλασσα. Έτσι κι έκανα. Έχω ακούσει ότι υπήρξε ερωτική συνεύρεση μέσα στο παιχνίδι.

Παιδιά, εγώ ήμουν στη ζούγκλα και δεν άκουσα κάτι! Μόνο τα πουλιά που κελαηδούσαν. Ίσως να έγινε κάτι μες στη ζούγκλα αλλά δεν ήμουν κοντά για να ακούσω κάτι ή να δω».