29 Μαρτίου, 2024

Gay ξαδέλφια έκαναν σχέση! Κάνουν τα πάντα δημοσίως αλλά κρύβονται από τους…

 Gay ξαδέλφια έκαναν σχέση! Κάνουν τα πάντα δημοσίως αλλά κρύβονται από τους…

Σάλος έχει ξεσπάσει εδώ και μερικούς μήνες κοντά στην περιοχή του Ψάχου με τις φήμες ότι δεν ξαδέλφια είναι gay και έχουν σχέση μεταξύ τους! Το θέμα είναι πως οι φήμες δεν κυκλοφόρησαν χωρίς βάση αλλά μετά από δική τους δήλωση αλλά βέβαια και την εν γένει συμπεριφορά τους που κατά πολλούς από το φιλικό τους περιβάλλον είναι άκρως αποκαλυπτική αλλά και προκλητική ταυτόχρονα! Και αυτό, διότι πρόκειται για πρωτοξάδελφα (!) που μπροστά στην επιθυμία τους για «ροζ» περιπέτειες με βάση τις ιδιαίτερες ανησυχίες και ορέξεις τους, δεν δίστασαν να τα φτιάξουν μεταξύ τους! Μάλιστα πρόκειται για δύο νεαρούς γύρω στην ηλικία των 30 και με διαφορά ανάμεσά τους μόλις τριών χρόνων. Όπως αποκαλύπτουν φίλοι τους, έχουν και οι δύο χαρακτηριστική ομορφιά ενώ υπάρχει έντονη ομοιότητα στα χαρακτηριστικά τους γνωρίσματα, τόσο στο πρόσωπο όσο όμως και στον σωματότυπο. Το θέμα είναι πως ναι μεν είναι …θαρραλέοι οι δύο νεαροί, όμως κάνουν τα πάντα για να κρύψουν την αλήθεια από τις οικογένειές τους.

«Στάχτη» στα μάτια των γονιών του…
Μάλιστα ο ένας, για να ρίξει «στάχτη» στα μάτια των δικών τους, που τυγχάνει να είναι παλαιών αρχών και δεν αποδέχονται τέτοιες νοοτροπίες, έχει επιστρατεύσει φίλη από την παρέα του προκειμένου να προσποιείται στους δικούς του ότι έχουν σχέση και μάλιστα με… σοβαρή προοπτική! Μπαινοβγαίνει στο σπίτι του, γνωρίζει τους δικούς του και τα αδέλφια του και άπαντες νομίζουν πως τα παιδιά είναι ερωτευμένα. Αλλά όταν τον παίρνει από το σπίτι για να βγουν το βράδυ, εκείνος συναντιέται με τον… ξάδελφο για τα ιδιαίτερά τους! Και κανείς δεν αντιλαμβάνεται το παραμικρό.

Βούκινο στη γειτονιά
Πάντως στη γειτονιά έχει γίνει σούσουρο. Το συζητούν παντού. Μέχρι και στα καφενεία οι ηλικιωμένοι έχουν μάθει τα παραμέσα της ιστορίας και το κουςκους δίνει και παίρνει. Μάλιστα κάποιοι έχουν σκεφτεί μέχρι και στους γονείς των παιδιών να μιλήσουν αλλά συναντούν την αντίδραση άλλων γειτόνων που είναι υπέρ του να μην ανακατεύεται κανείς στις ζωές των άλλων. Όπως και να ‘χει όμως, ο ντόρος είναι υπαρκτός και το «ειδύλλιο» αποτελεί αντικείμενο καθημερινών συζητήσεων…