24 Απριλίου, 2024

Σάλος με Τζένη Μπαλατσινού: Σε υπαίθριο πάρτι στο Ζάππειο με όλη την παρέα. Εκεί δεν έχει πρόστιμο [φωτο]

Δείτε τις φωτογραφίες από το πάρτι της Τζένης Μπαλατσινού στο Ζάππειο.

Πρόκληση από τη σύζυγο του υπουργού Υγείας, Βασίλη Κικίλια, η οποία εν μέσω περιοριστικών μέτρων πήγε για πικνίκ στον Εθνικό Κήπο μη τηρώντας αποστάσεις και φορώντας μάσκες για το θεαθήναι.

Την ώρα που κάτοικοι της Νέας Σμύρνης δέχτηκαν -εκτός του προστίμου- και την επίθεση από αστυνομικούς για «μη τήρηση των μέτρων», σε υπαίθριο πάρτι στο Ζάππειο συμμετείχε η σύζυγος του υπουργού Υγείας, Βασίλη Κικίλια, Τζένη Μπαλατσινού.

Όπως φαίνεται από φωτογραφίες που δημοσίευσε η lifestyle ιστοσελίδα gossip-tv την Τρίτη 9 Μαρτίου, η ίδια συμμετείχε μαζί με άλλα, τουλάχιστον, έξι άτομα να κάνουν πικ – νικ στο Ζάππειο και να γιορτάζουν τα γενέθλια φίλου τους.

Οι παρευρισκόμενοι δεν τηρούν τις αποστάσεις και δεν φορούν με τον ενδεδειγμένο τρόπο τις προστατευτικές μάσκες.

Φυσικά, δεν εμφανίστηκε κάποιος αστυνομικός, ούτε η ομάδα ΔΙΑΣ, ούτε και κόπηκε κάποιο πρόστιμο.

Κανείς από όσους βρέθηκαν στην παρέα της Τζένης Μπαλατσινού δεν δέχτηκε κάποια σύσταση εκ μέρους αστυνομικών σε αντίθεση με όσα συνέβησαν την Κυριακή στην πλατεία της Νέας Σμύρνης και κατέληξαν στον άγριο ξυλοδαρμό του 29χρονου, ο οποίος επιχείρησε υπερασπιστεί μια οικογένεια που καθισμένη στο παγκάκι της πλατείας δέχθηκε πρόστιμο και τραμπουκισμούς από άνδρες της ΔΙΑΣ.

Υπενθυμίζεται πως περιγράφοντας τα όσα συνέβησαν μια από τις γυναίκες που υπήρξε αποδέκτης της φραστικής επίθεσης εκ μέρους των αστυνομικών, αποκάλυψε πως ένας από αυτούς της είπε: «Σε γράφω γιατί έτσι θέλω. Τώρα, τα παράπονά σας στον Χαρδαλιά».

Απ΄ ότι φαίνεται για ακόμη μία φορά, η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει δύο μέτρα και δύο σταθμά…

Δείτε τις φωτογραφίες του πάρτι της Τζένης Μπαλατσινού από το gossip-tv: