Σάλος με τον Παύλο Χαϊκάλη στην Κύπρο: «Έχει καταδικαστεί…»

Σάλος με τον Παύλο Χαϊκάλη στην Κύπρο: «Έχει καταδικαστεί…»

Έντονες είναι οι αντιδράσεις στη Κύπρο για την παράσταση που πρωταγωνιστεί ο Πάυλος Χαϊκάλης. Συγκεκριμένα, από τις 25 Δεκεμβρίου θα τον βλέπουμε στη παράσταση «Νικοτιτανικός» με τον Γιάννη Φλωρινιώτη.

Σύμφωνα με τα όσα γραφόντουσαν μάλιστα, από την πρώτη μέρα προπώλησης των εισιτηρίων, η παράσταση έχει γίνει ανάρπαστη. Από τα 30 χιλιάδες εισιτήρια που έχουν εκδοθεί, ειπώθηκε ότι τα 13 χιλιάδες έχουν προπωληθεί μέσα στα τρεις πρώτες μέρες.

Η Μαριάννα Παφίτη λοιπόν, Κύπρια ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή Πρωινό και χαρακτήρισε την κίνηση του Παύλου Χαϊκάλη «αρπαχτή»!

«Δεν υπάρχει καμία ένδειξη ότι έχουν προπωληθεί τα εισιτήρια που έχουν αναφερθεί… Καταδικάζω την επιλογή του κύπριου επιχειρηματία αν φέρει την παράσταση στην Κύπρο. Είμαστε ένα νησί που δίνουμε συγχωροχάρτια… Ο Χαϊκάλης έχει καταδικαστεί στη δημόσια συνείδηση…», είπε και ξέσπασε.

Παράλληλα, ένταση υπήρξε στο «Πρωινό», με τον Παύλο Χαϊκάλη να έχει μια έντονη συζήτηση με τη Φαίη Σκορδά, όταν η κουβέντα πήγε στην καταγγελία που είχε από μια κοπέλα στην Κύπρο για σεξουαλική παρενόχληση αλλά και για τη δήλωση που είχε κάνει «είναι άντρας παλαιάς κοπής».

 620 total views,  2 views today

.