20 Απριλίου, 2024

Σάλος με τον Αλέκο Συσσοβίτη: «Ζητώ συγγνώμη, δημιουργήθηκε παρεξήγηση…» (Video)

Σάλος με τον Αλέκο Συσσοβίτη: «Ζητώ συγγνώμη, δημιουργήθηκε παρεξήγηση…»

Τι συνέβη;

Ο Αλέκος Συσσοβίτης θέλησε να βάλει τέλος στον σάλο που δημιουργήθηκε μετά τις χθεσινές του δηλώσεις στην εκπομπή «Μέρα μεσημέρι με την Μάριον».

Ο ηθοποιός, ζήτησε να παρέμβει μέσω skype στην εκπομπή του Open προκειμένου να λύσει την παρεξήγηση που δημιουργήθηκε μετά τη χθεσινή του τοποθέτηση εκφράζοντας την άποψη πως καταλαβαίνει τον λόγο που δημιουργήθηκε αυτή η αναστάτωση αλλά σε καμία περίπτωση η πρόθεση του δεν ήταν να θίξει και να προσβάλλει τις γυναίκες.

«Κοιτώντας το κι εγώ σήμερα καταλαβαίνω γιατί δημιουργήθηκε η παρεξήγηση. Να ζητήσω συγγνώμη αν η δήλωσή μου ήταν προσβλητική. Επίσης, ζητώ συγγνώμη αν παρερμηνεύτηκε η δική μου πρόθεση και η δική μου δήλωση. Τρέφω πολύ μεγάλη εκτίμηση στο γυναικείο φύλο, έχω μεγάλη αδυναμία. Κανένας άνδρας, γυναίκα, παιδί δεν πρέπει να χαίρει μιας προσβλητικής, κακοποιητικής και εγκληματικής συμπεριφοράς.

Άρα το θεωρώ δεδομένο ότι το θέμα της βίας, είτε είναι ψυχολογική είτε είναι σωματική, από μένα βγαίνει από την κουβέντα. Όλοι μας προκαλούμε συνειδητά ή ασυνείδητα, και οι άνδρες και οι γυναίκες, αυτή είναι η φύση του ανθρώπου, αλλά δεν ήταν κακή η πρόθεσή μου και η τοποθέτησή μου απέναντι στο γυναικείο φύλο. Αυτό είναι βασικό για μένα», είπε αρχικά ο Αλέκος Συσσοβίτης.

Κλείνοντας, ο Αλέκος Συσσοβίτης είπε: «Δημιουργήθηκε παρεξήγηση καθαρή χθες και ώρα είναι να λυθεί. Προς Θεού, αν είναι δυνατόν, να τίθεμαι εγώ απέναντι στη βία και δη στη γυναίκα. Έχω μεγαλώσει με τέτοια ευαισθησία στο γυναικείο φύλο που δεν μου περνάει καν από το νου».