16 Απριλίου, 2024

Σάλος με το βίντεο στο περιπολικό που περνάει κόκκινα φανάρια και γυναίκες γελάνε: Παρέμβαση εισαγγελέα για το περιστατικό (video)

Σάλος με το βίντεο στο περιπολικό που περνάει κόκκινα φανάρια και γυναίκες γελάνε: Παρέμβαση εισαγγελέα για το περιστατικό

Προκαταρκτική εξέταση για τη βόλτα που έγινε αμέσως viral στο TikTok

Στο «μικροσκόπιο» του εισαγγελέα μπαίνει βίντεο που αναρτήθηκε σε social media και είδε το φως της δημοσιότητας στο οποίο φέρονται να εμφανίζονται δύο αστυνομικοί σε περιπολικό έχοντας δυο γυναίκες στο πίσω κάθισμα, να περνούν με τα φανάρια με κόκκινο, έχοντας ανοιχτή τη σειρήνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο πλαίσιο της προκαταρκτικής εξέτασης αρχικά θα ερευνηθεί αν πράγματι το όχημα το οποίο φαίνεται στο οπτικοακουστικό υλικό είναι περιπολικό. Στην περίπτωση που η απάντηση είναι θετική ο αρμόδιος εισαγγελικός λειτουργός θα εξετάσει το ενδεχόμενο τέλεσης των πράξεων της παράβασης καθήκοντος και της επικίνδυνης οδήγησης, σε βαθμό πλημμελήματος.

Πόρτο Ράφτη: Έφοδος της Δίωξης Ναρκωτικών σε πολυτελή βίλα – Συνελήφθησαν 4 Τούρκοι

Αργά χθες το βράδυ άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών σε επιχείρηση στο Πόρτο Ράφτη, πέρασαν χειροπέδες σε έναν 38χρονο Τούρκο κι άλλους τρεις ομοεθνείς του, ηλικίας 28-30 ετών, οι οποίοι καλλιεργούσαν και διακινούσαν σημαντικές ποσότητες ναρκωτικών ουσιών στη νοτιανατολική Αττική.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr κατά τη διάρκεια της έρευνας στη πολυτελή κατοικία με την πισίνα που είχαν νοικιάσει στη περιοχή, οι ανδρες της Δίωξης εντόπισαν 9 κιλά κάνναβης σε συσκευασίες του κιλού και 9 δενδρύλλια τα οποία έφταναν σε ύψος το ένα μετρο. Στη κατοχή τους βρέθηκαν και δυο όπλα, ένα γκλοκ και ένα κάνικ τουρκικής προέλευσης.

Χειροπέδες σε λογίστρια που είχε καταδικαστεί για υπεξαίρεση 880.000 ευρώ – Την έψαχναν για πάνω από 10 χρόνια

Στην σύλληψη μιας γυναίκας σε βάρος της οποίας εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση, προχώρησαν χθες (14/7) το πρωί αστυνομικοί του Τμήματος Αναζητήσεων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Ειδικότερα, σε βάρος της 59χρονης γυναίκας εκκρεμούσε απόφαση, με την οποία καταδικάσθηκε σε ποινή κάθειρξης δέκα ετών, για υπεξαίρεση ποσού που υπερβαίνει τις 800.000 ευρώ από δύο εταιρείες που εργάζονταν. Η 59χρονη λογίστρια εντοπίστηκε μετά από πολλά χρόνια δράσης από τους άνδρες του Τμήματος Αναζητήσεων της Ασφάλειας Αττικής. Με την ευκαιρία, δείτε τι ώρα θα μπουν τα χρήματα του Power Pass στους λογαριασμούς.

Η λογίστρια είχε καταφέρει μέσω του ebanking να ξαφρίσει πάνω από 800.000 ευρώ από δύο εταιρείες στις οποίες εργαζόταν. Εναντίον της εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση από το 2010, καθώς είχε κριθεί ένοχη για υπεξαίρεση.

Ωστόσο, εκείνη κατάφερνε να διαφεύγει της σύλληψης χρησιμοποιώντας διάφορες τεχνάσματα και τακτικές. Την Πέμπτη (14.07.2022) όμως η 59χρονη εντοπίστηκε από στην περιοχή του Θησείου από αστυνομικούς οι οποίοι της οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα και λίγο αργότερα στον εισαγγελέα.