19 Απριλίου, 2024

Σάλος με τις αποκαλύψεις από τη Ματίνα Παγώνη: ‘Ερωτευμένη’ με γνωστό, νεαρό, τραγουδιστή η Πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ!

Σάλος με τις αποκαλύψεις από τη Ματίνα Παγώνη: ‘Ερωτευμένη’ με γνωστό, νεαρό, τραγουδιστή η Πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ!

Η Ματίνα Παγώνη ήταν καλεσμένη στην πρωινή εκπομπή «Σήμερα» στον ΣΚΑΪ και εκτός από όσα συζήτησε με τους παρουσιαστές αναφέρθηκε και στις μουσικές της προτιμήσεις αποκαλύπτοντας πως έχει «αδυναμία» σε έναν γνωστό, νεαρό, τραγουδιστή.

«Ναι, μου αρέσει ο Κωνσταντίνος Αργυρός, εντάξει, νορμάλ», απάντησε η κυρία Παγώνη σε ερώτηση που της έκανε η παρουσιάστρια, Μαρία Αναστασοπούλου. Παράλληλα, η Ματίνα Παγώνη είχε αποκαλύψει στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη πως λατρεύει τον κόσμο της ομορφιάς, ενώ ξεκίνησε να βάφεται από την ηλικία των 17 ετών.

Η Ανθή Βούλγαρη «τρολάρει» την Ματίνα Παγώνη: «Μου πριονίζατε την καρέκλα όλο τον χρόνο»
Αυλαία και για την εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA», για φέτος. Οι παρουσιαστές ευχήθηκαν σε όλους τους τηλεθεατές καλό καλοκαίρι. Συγκεκριμένα, ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος και η Ανθή Βούλγαρη ευχαρίστησαν τους συνεργάτες τους, ενώ από την εκπομπή δεν έλειψε και η Ματίνα Παγώνη.

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια της εκπομπής Ανθή Βούλγαρη έκανε πλάκα στην Ματίνα Παγώνη, με την πρόεδρο της ΕΙΝΑΠ να απαντά με χιούμορ. «Ένας από τους πιο πολύτιμους συνεργάτες αυτή τη χρονιά ήταν η Ματίνα Παγώνη, που ήταν κάθε Παρασκευή μαζί μας», είπε ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος.

«Άσχετα που πριόνιζε την καρέκλα μου όλο τον χρόνο», σχολίασε η Ανθή Βούλγαρη.

«Αφού το συμβόλαιο το έχετε στα χέρια σας… Τι φοβάστε όταν έχετε υπογράψει συμβόλαιο; Μα είναι δυνατόν να το λέτε και αν το ξαναλέτε; Δεν υπάρχει πρόβλημα. Ο κ. Χασαπόπουλος δεν σας αποχωρίζεται» της απάντησε η Ματίνα Παγώνη.

«Η σχέση σας έχει πάει σε άλλο επίπεδο», είπε ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος.

«Δεν σας αποχωρίζεται. Πείτε το στον κόσμο να μην ανησυχεί, να το καταλάβετε κι εσείς και να αισθανθείτε σιγουριά» συνέχισε η γιατρός.