29 Μαρτίου, 2024

Σάλος με την Έλενα Τσαβαλιά και τον Μάρκο Σεφερλή: «Τρώω ξύλο από…»

Σάλος με την Έλενα Τσαβαλιά και τον Μάρκο Σεφερλή: «Τρώω ξύλο από…»

Στην εκπομπή “Ενώπιος Ενωπίω” στον ΑΝΤ1 είχαν βρεθεί καλεσμένοι οι Μάρκος Σεφερλής και Έλενα Τσαβαλιά, ένα από τα πιο γνωστά και αγαπητά ζευγάρια της ελληνικής σόουμπιζ. Παράλληλα, οργισμένοι ήταν οι Μάρκος Σεφερλής και Έλενα Τσαβαλιά με την φήμη που κυκλοφόρησε

Το ζευγάρι είχε μιλήσει στον Νίκο Χατζηνικολάου για την περίοδο της καραντίνας, για την κοινή τους πορεία στη ζωή και στο θέατρο, αλλά και για τις κριτικές που δέχτηκαν κατά καιρούς.

Οι κακόβουλες κριτικές

Η συζήτηση πέρασε και στο είδος της επιθεώρησης, με τον Μάρκο Σεφερλή να λέει: “Δεν το τρώω το ξύλο από το κοινό, που είναι πάρα πολύ μεγάλο, αλλά από ανώνυμους. Πίκρες από κριτικό δεν έχω δεχτεί. Από ανθρώπους που ξέρουν και γνωρίζουν είναι καλοδεχούμενες οι κριτικές”.

“Ίσως όλο αυτό που έχει δεχτεί ο Μάρκος έχει να κάνει με το ότι κάνει αυτή τη δουλειά έχοντας κάτι που το έχουν χάσει, την αθωότητα και την ειλικρίνεια ενός παιδιού. Ένα παιδί έχει στο μυαλό του ότι μπορεί να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα χωρίς να προσκυνήσει κανέναν, χωρίς βλάψει κανένα, χωρίς να εξαγοράσει κανένα, χωρίς να μπει σε καμία κλίκα”, δήλωσε η Έλενα Τσαβαλιά για τον σύζυγό της, ενώ πρόσθεσε πως ξεχωρίζει τις κριτικές από το αν είναι κακόβουλες ή καλόβουλες και όχι αν είναι θετικές ή αρνητικές.

Πηγή: athensmagazine.gr