29 Μαρτίου, 2024

Σάλος με «ροζ» εξομολόγηση πασίγνωστης π@ρν@στάρ: Αποκαλύπτει τα… «βίτσια» διάσημων ποδοσφαιριστών που κοιμήθηκαν μαζί της (Video)

Σάλος με «ροζ» εξομολόγηση πασίγνωστης π@ρν@στάρ: Αποκαλύπτει τα… «βίτσια» διάσημων ποδοσφαιριστών που κοιμήθηκαν μαζί της

«Πικάντικες» αποκαλύψεις

Αναστάτωση έχει προκληθεί τις τελευταίες ώρες στο Νησί μετά την «ροζ» εξομολόγηση της π@ρν@στάρ, Σόνα Ρίβερ, στο «How To Be A Pornstar».

Εκεί η Ουγγαρέζα συνοδός πολυτελείες αποκάλυψε χωρίς φόβο και πάθος τις… εμπειρίες της με ποσοδφαιριστές της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ενώ, πασίγνωστη ηθοποιός έγινε πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών!

https://www.instagram.com/p/CCoOrADlzA0/?utm_source=ig_embed

Η ηθοποιός ερωτικών ταινιών ισχυρίζεται ότι οι κορυφαίοι σταρ του ποδοσφαίρου δεν τους αρέσει να πληρώνουν για σεξ και περιμένουν από τους συνοδούς να εργάζονται δωρεάν.

«Περιμένουν από εσένα να είσαι μαζί τους επειδή εκείνοι είναι διάσημοι, αλλά δεν ενδιαφέρονται να πάνε σε κανονικό ραντεβού μαζί σου. Σε θέλουν σαν μία κοπέλα ‘γλάστρα’ δίπλα τους. Ακριβώς επειδή έχουν πολλά χρήματα, δεν σημαίνει ότι θέλουν να είναι γενναιόδωροι».

https://www.instagram.com/p/CL4ldvvFc6C/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/CNu2LpzFQTK/