Σάλος με ολιστική ζωή Κυριάκου Μητσοτάκη: Τι είπε και ξεσήκωσε αντιδράσεις. Οργιάζουν τα τρολς

Σάλος με ολιστική ζωή Κυριάκου Μητσοτάκη: Τι είπε και ξεσήκωσε αντιδράσεις. Οργιάζουν τα τρολς

Οργίασαν τα τρολς εκατέρωθεν μετά τις δηλώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη για την ολιστική ζωή. Τι συνέβη;

Οι χρήστες του Twitter απαντούν στον Κυριάκο Μητσοτάκη που κάλεσε τους νέους να βλέπουν τη ζωή τους πιο σφαιρικά και ολιστικά.

Θύελλα αντιδράσεων προκάλεσε η «συμβουλή» του Κυριάκου Μητσοτάκη στους νέους να μην κοιτάνε μόνο τα λεφτά και να δουν τη ζωή λίγο πιο ολιστικά.

Οι χρήστες στο Twitter έσπευσαν να απαντήσουν στη σχετική δημοσίευση του πρωθυπουργού, υπενθυμίζοντας τις πρόσφατες δηλώσεις του Άδωνι Γεωργιάδη που καλούσε τους επενδυτές στην Ελλάδα επειδή υπάρχουν φθηνά εργατικά χέρια.

Υπενθυμίζεται ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη συνάντησή του στο Μέγαρο Μαξίμου με φοιτητές και νεαρούς εργαζόμενους σε εταιρείες τεχνολογίας δήλωσε μεταξύ άλλων το εξής:

«Η Ελλάδα, το έχω πει πολλές φορές και παρότι της αντιπολίτευσης της αρέσει να μου ασκεί κριτική γι΄ αυτό, θα επιμείνω σε αυτό, μπορεί να προσφέρει μία εξαιρετική ποιότητα ζωής και σε ένα κόσμο όπου τα ζητήματα αυτά αποκτούν ολοένα και μεγαλύτερη σημασία.

Όπου ο σκοπός πλέον δεν είναι απλά πόσα λεφτά θα βγάλω, είναι πολύ σημαντικό αυτό, αλλά δεν είναι το μοναδικό κίνητρο, το να βγάζει κανείς ολοένα και περισσότερα λεφτά, αλλά να βλέπουμε τη ζωή μας λίγο πιο σφαιρικά, λίγο πιο ολιστικά».

Ακολουθούν μερικά χαρακτηριστικά σχόλια στο Twitter:

https://twitter.com/spyros_vj/status/1528787454068768768?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1528787454068768768%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_c10&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.fimes.gr%2F2022%2F05%2Fkyriakos-mitsotakis-olistiki-zoi%2F

 

 

 440 total views,  4 views today

.