Η Χριστιάνα Πίτη φίλη της 34χρονης Ιωάννας που δέχθηκε την επίθεση με βιτριόλι μιλάει για αυτούς που την στοχοποίησαν σε συνέντευξη που έδωσε στην Κυριακάτικη Realnews.

Πιο συγκεκριμένα γράφει στη προσωπική της σελίδα στο fb:

Πριν από λίγες ημέρες, όπως ήδη γνωρίζετε οι περισσότεροι, έπεσα θύμα μιας κίτρινης φυλλάδας, η οποία με ψευδή στοιχεία και απύθμενο θράσος λασπολόγησε εις βάρος μου θίγοντας τόσο την αξιοπρέπεια και την ιδιοσυγκρασία μου, όσο και το θεμελειώδες ανθρώπινο δικαίωμά μου, τα προσωπικά μου δεδομένα.
Αφορμή στάθηκε η παρέα που έκανα τον τελευταίο καιρό με την άτυχη Ιωάννα που δέχτηκε την αποτρόπαια επίθεση με το βιτριόλι…
Κάποιος λοιπόν που δεν σέβεται ούτε τους νόμους αλλά ούτε και τη δημοσιογραφική δεοντολογία, (καθώς δημοσιοποίησε την προσωπική μου κατάθεση απο την αστυνομία με τη διεύθυνσή μου, τον αριθμό ταυτότητας,την υπογραφή και γενικά κάθε προσωπικό μου στοιχείο με φωτογραφικό υλικό δικό μου, δίχως να έχει φροντίσει έστω να καλύψει με μωσαϊκό τα χαρακτηριστικά μου και χωρίς να με γνωρίζει προσωπικά), εξαπέλυσε αισχρή επίθεση ως προς το πρόσωπό μου.
Μάλιστα διαστρέβλωσε πλήρως τα όσα εμπιστεύτηκα στην αστυνομία στην συγκεκριμένη κατάθεση, βάζοντας λόγια στο στόμα μου και προσπαθώντας να με «εκθέσει» και προς το θύμα.
Αν και επέλεξα να απέχω όλο αυτό το διάστημα και να μη προβώ σε κάποια δήλωση σεβόμενη την Ιωάννα και την οικογένειά της, ούτε ανήρτησα οτιδήποτε στο site που διατηρώ, νομίζω ότι ήρθε η στιγμή να αποκατασταθεί η αλήθεια..

Παρακάτω είναι η πρώτη συνέντευξη που παραχώρησα στην εφημερίδα Real σήμερα.

Επίθεση με βιτριόλι: Η αδερφή της 35χρονης “έσπασε” τη σιωπή της – Τι είπε για τον 40χρονο;

Επίθεση με βιτριόλι: Τη σιωπή της φαίνεται να “έσπασε” η αδερφή της 35χρονης, η οποία μίλησε πρώτη φορά για τη ζωή της. Τι ανέφερε για τον 40χρονο;

Συγκεκριμένα, το βράδυ της Παρασκευής η αδερφή της 35χρονης, η οποία πήρε μια απόφαση μέσα στη φυλακή, μίλησε στο δελτίο του STAR για την αδερφή της.

Διαβάστε όσα είπε:

35χρονη βιτριόλι

“Έμενα με την αδελφή μου πριν από οκτώ με εννέα χρόνια. Το 2013 έφυγα και συγκατοίκησα με το σύζυγό μου. Όλο τον καιρό που συγκατοικούσα με την αδερφή μου με σύστησε μόνο σε έναν άνδρα με τον οποίο, όπως μου ανέφερε είχε δεσμό για δύο χρόνια.

Δεν θυμάμαι το όνομά του. Επίσης είναι ο μοναδικός άνδρας που έφερε σπίτι μας. Από όταν σταματήσαμε να συγκατοικούμε μέχρι και σήμερα ποτέ δεν είχε αναφέρει αν έχει σχέση ή δεσμό με κάποιον άνδρα. Πάντα μου έλεγε ότι στην δουλειά της αλλά και στην προσωπική της ζωή είναι όλα καλά”, φέρεται να είπε.

Αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι ότι κανείς από τον περίγυρο της 35χρονης δεν γνώριζε την ύπαρξη του 40χρονου επιχειρηματία, και όπως φαίνεται ούτε η αδελφή της.

 1,666 total views,  4 views today