Σάκκαρη-Μητσοτάκης: Η αλήθεια για «χρόνια πολλά λαβ» Κωνσταντίνου και αγάπη της ΕΡΤ στο Τόκιο 2021

Σάκκαρη-Μητσοτάκης: Η αλήθεια για «χρόνια πολλά λαβ» Κωνσταντίνου και αγάπη της ΕΡΤ στο Τόκιο 2021

Τι έγραψε ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης για τα γενέθλια της Μαρίας Σάκκαρη και πώς την αγαπά η ΕΡΤ στο Τόκιο 2021;

Με ένα ιδιαίτερα θερμό μήνυμα ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης ευχήθηκε χρόνια πολλά στη Μαρία Σάκκαρη, που στις 25 Ιουλίου έχει τα γενεθλιά της.

Η πρωταθλήτρια του τένις που βρίσκεται στο Τόκιο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες και μάλιστα ξεκίνησε νικηφόρα την πορεία της, γίνεται 26 ετών, και ο γιος του πρωθυπουργού, ευχήθηκε με ώρα… Ιαπωνίας, σε αναρτησή του στο facebook.

«Κι επειδή στο Τόκιο ο μήνας έχει ήδη 25… Χρόνια πολλά λαβ» έγραψε οι Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, συνoδεύοντας το μηνυμά του από ένα emoji καρδιάς.

Η φωτογραφία που δημοσιεύει ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, όπως φαίνεται είναι από διακοπές του ζευγαριού.

Η Μαρία Σάκκαρη είχε μιλήσει σε τηλεοπτική συνεντευξή της τον Ιούνιο, για τη σχέση της με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, ο οποίος βρισκόταν στο πλευρό της στο Roland Garros, με την ίδια να λέει:

«Πάει ένας χρόνος που γνωριστήκαμε.

Με έχει βοηθήσει πολύ. Είναι ένα ιδιαίτερο και ξεχωριστό παιδί. Το έχω πει δεν είναι μυστικό.

Ήταν ένα πολύ μεγάλο κομμάτι που πήγα καλά στο Roland Garros γιατί περνούσα πολύ διαφορετικά τον ελεύθερο χρόνο μου από ό,τι θα τον περνούσα μόνη μου. Μου μιλούσε, με ηρεμούσε, ήταν πολύ υποστηρικτικός.

Λειτούργησε αγχολυτικά. Ήταν η πρώτη φορά που με είδε από κοντά.

Όσα τουρνουά κι αν έπαιξα όλο αυτό τον καιρό, εγώ μακριά κι αυτός στον στρατό, με στήριζε και θέλω να του πω δημόσια ένα μεγάλο “ευχαριστώ”.

Μπορώ να μιλάω ώρες ατελείωτες για τον Κωνσταντίνο.

Έξι μήνες κρατάει η σχέση μας, η σχέση μου μαζί του είναι εύκολη.

Έχουμε παίξει και μαζί τένις».

Η αλήθεια είναι ότι τη Μαρία Σάκκαρη φαίνεται να αγαπάει πολύ και η ΕΡΤ που φρόντισε να δείξει τον αγώνα της στο Τόκιο 2021, όχι μία, ούτε δύο, αλλά τρεις φορές μέσα σε μία μέρα το Σάββατο.

Πολλοί έσπευσαν να σχολιάσουν το γεγονός δεικτικά, ιδιαίτερα μετά της παράλειψης μετάδοσης των προκρίσεων Πετρούνια και Γκιώνη από την ΕΡΤ.

Όμως η αλήθεια είναι ότι η Μαρία Σάκκαρη το αξίζει πραγματικά και το κέρδισε με το σπαθί της…

 1,704 total views,  2 views today