19 Μαρτίου, 2024

Σάκης Ρουβάς: Πήρε ζώνη στο βραζιλιάνικο ζίου ζίτσου και τον «μαστίγωσαν» οι συναθλητές του

Σάκης Ρουβάς: Πήρε ζώνη στο βραζιλιάνικο ζίου ζίτσου και τον «μαστίγωσαν» οι συναθλητές του

Ο Σάκης Ρουβάς δεν διαπρέπει μόνο στο τραγούδι, αλλά κάνει το ίδιο και στο βραζιλιάνικο ζίου ζίτσου και συγκεκριμένα το grappling και δεν το λέμε εμείς αυτό, αλλά το λένε τα έργα του γνωστού τραγουδιστή. Ο Σάκης Ρουβάς ανεβαίνει συνέχεια επίπεδο στο άθλημα και πήρε μάλιστα νέα ζώνη, τη μοβ.

Ο Σάκης Ρουβάς αποτύπωσε σε βίντεο την τελετή παράδοσης της νέας ζώνης του από τον δάσκαλό του στο βραζιλιάνικο ζίου ζίτσου – grappling, το οποίο ο τραγουδιστής ανέβασε στις σελίδες του στα social media.

Η χαρά και η συγκίνηση του Σάκη Ρουβά για το ανέβασμα του επιπέδου του στο βραζιλιάνικο ζίου ζίτσου ήταν έκδηλη και φαινόταν ζωγραφισμένη στο πρόσωπό του τραγουδιστή.

Μάλιστα το είπε αυτό και ο ίδιος, καθώς στη λεζάντα του βίντεο, ο Σάκης Ρουβάς έγραψε: «Η χαρά και η συγκίνησή μου δεν κρύβονται! Δεν είναι τόσο για την καινούρια μου ζώνη στο brajilian jiu jitsu, όσο για την προσπάθεια, τον κόπο και τη σκληρή δουλειά που ανταμείβονται. Δε σταματώ στιγμή, όσο κι αν περνούν τα χρονιά, να αισθάνομαι μαθητής που έχει τόσα πολλά να μάθει και να ανακαλύψει, πάνω σε αυτόν τον πλανήτη», ανέφερε ο τραγουδιστής.

Το βίντεο πάντως, περιελάμβανε και… μαστίγωμα. Τελετουργικό βέβαια. Ο Σάκης Ρουβάς μόλις παρέλαβε τη ζώνη του πέρασε μπροστά από τους συναθλητές τους, που τον μαστίγωναν με τις δικές τους ζώνες.

ς ζώνες.

 

Το ωραίο είναι ότι οι συναθλητές του τον… τίμησαν και με ένα δικό του τραγούδι. Την ώρα του… μαστιγώματος οι συναθλητές του, τραγουδούσαν το γνωστό του χιτ: «αίμα, δάκρυα και ιδρώτας».