18 Απριλίου, 2024

Σάκης Ρουβάς: Ο γιος του, Αλέξανδρος μεγάλωσε και είναι κούκλος! Η απίθανη ομοιότητά τους

Σάκης Ρουβάς: Ο γιος του, Αλέξανδρος μεγάλωσε και είναι κούκλος! Η απίθανη ομοιότητά τους

Ο Αλέξανδρος Ρουβάς μεγάλωσε και μοιάζει εκπληκτικά στον μπαμπά του, Σάκη!

Πρόσφατα ο τραγουδιστής μοιράστηκε δυο φωτογραφίες με τον 11χρονο Αλέξανδρο και όπως κι εσύ θα παρατηρήσεις ο πιτσιρικάς έχει χαρακτηριστικά και από τους δυο γονείς του ενώ περισσότερο μοιάζει στον Σάκη με την ομοιότητά τους να είναι εντυπωσιακή!

rouvas-(1).jpg

Το ζευγάρι έχει αποκτήσει τέσσερα παιδιά, την 14χρονη Αναστασία, τον 11χρονο Αλέξανδρο, 10χρονη την Αριάδνη και τον 6χρονο Απόλλωνα ενώ έχει επιλέξει να ζει μακριά από την Αθήνα και πολύ κοντά στη φύση, μιας και τους αρέσει πάρα πολύ η αποκέντρωση και θέλουν τα παιδιά τους να μεγαλώσουν σε ένα περιβάλλον καθαρό.

rouvas-(4).jpg

Συχνά τόσο ο τραγουδιστής και το πρώην μοντέλο, μέσα από τους λογαριασμούς τους στα social media, μοιράζονται οικογενειακές φωτογραφίες και εύκολα κανείς μπορεί να αντιληφθεί την υπέροχη σχέση τους.

«Τα παιδιά περνάνε τρεις φάσεις, όταν είναι πολύ μικρά εκνευρίζονται, μετά κολακεύονται και τέλος περνάνε τη φάση ότι “δεν θέλω γιατί εγώ είμαι εγώ και είμαι μόνο η κόρη ή ο γιος του Σάκη”.

rouvas-(3).jpg

Όταν είσαι νέος το κυνηγάς μετά από λίγο βλέπεις ότι αναγνωσιμότητα έχει πλάκα για την εποχή που την χρειάζεσαι αλλά είναι δελεαστική για την εποχή της νιότης και της φιλαρέσκειας. Και σίγουρα δεν είναι αυτό που θα σε κάνει να κοιμηθείς το βράδυ είμαι γεμάτη», έχει πει η Κάτια Ζυγούλη.