24 Απριλίου, 2024

Σάκης – Μαριαλένα: Ποια είναι τελικά η πραγματική τους σχέση -Τι λέει το κοντινό τους περιβάλλον

Σάκης – Μαριαλένα: Ποια είναι τελικά η πραγματική τους σχέση -Τι λέει το κοντινό τους περιβάλλον

Tην πραγματική σχέση που έχει ο Σάκης με την Μαριαλένα αποκάλυψε την Τετάρτη ο πρώην παίκτης του Survivor και φίλος του Σάκη, Γιώργος Ταβλαδάκης μιλώντας στην τηλεοπτική εκπομπή του ΑΝΤ1 “Πρωινό μου ” .

Όπως είπε για την σχέση των πολυσυζητημένων παιχτών του Survivor “ πιστεύω ότι όλη αυτή η σχέση που έχουν που δεν είναι απαραίτητα ερωτική, είναι μια σχέση αγάπης, συμπάθειας και εκτίμησης, είναι κάτι αληθινό χωρίς να είναι απαραίτητα κάτι ερωτικό “.

Εν συνεχεία μίλησε για την ζήλια που έχει ο ένας στον άλλον .” Εντάξει τώρα αυτά είναι τερτίπια που γίνονται για τα μάτια του κόσμου, δεν είναι κάτι, είναι για να γελάνε “, σημείωσε .

Σε ερώτηση εάν πιστεύει ότι δεν υπάρχει ερωτική σχέση μεταξύ των δυο απάντησε τα εξής” Αυτό δεν μπορώ να το γνωρίζω τώρα εγώ, γιατί είμαι ήδη 2 μήνες έξω από το παιχνίδι .Οπότε δεν μπορώ να ξέρω τι έχει γίνει”.

“Ήξερα ότι ήταν με τη Μαριαλένα αλλά δεν ήξερα την Μαριαλένα προσωπικά .Ήμασταν φίλοι –γνωστοί, όχι δεν κάναμε παρέα ποτέ” με τον Σάκη συμπλήρωσε.

Σε ερώτηση εάν ο Σάκης αποφάσισε να χωρίσει με τη Μαριαλένα και εάν αυτός άλλαξε κλειδαριά για να μην γυρίσει σπίτι είπε “ Αυτά δεν τα γνωρίζω. Δεν γνώριζα καν ότι είχαν χωρίσει “.

Για τον νικητή του survivor

Τέλος έκανε και τις προβλέψεις του για το ποιος πιστεύει ότι θα είναι ο νικητής στο survivor.

” Εάν το πάμε αγωνιστικά θεωρώ ότι 3 άτομα το αξίζουν: ο Σάκης, ο Ηλίας και η Μαριαλένα”, σημείωσε και πρόσθεσε ωστόσο “ Εάν το πάμε με συμπάθειες και ψήφους έχουμε δει ένα Τριαντάφυλλο να μένει εκεί από την αρχή του παιχνιδιού .Εάν θέλετε την ταπεινή μου άποψη, δεν νομίζω ότι θα φτάσει μέχρι τέλος παρότι ότι είναι πολύ δυνατός στο κοινό .Νομίζω ότι ο Σάκης και ο Ηλίας θα μονομαχήσουν στο τέλος “ συμπλήρωσε και σημείωσε ότι “Εάν πάρετε τα προηγούμενα survivor, νικητής ήταν πολύ δυνατός αγωνιστικά .Οπότε πιστεύω και εδώ κάπως έτσι θα γίνει”.

Σκηνοθέτης Γιώργου Λιβάνη: Είναι θέατρο παραλόγου η σχέση του Σάκη με την Μαριαλένα

Για τη σχέση που έχει ο Σάκης με την Μαριαλένα μίλησε και ο συνεργάτης του Γιώργου Λιβάνου ,Σπύρος Φυλακτός στην εκπομπή του Open, “Ευτυχείτε “.

Όπως είπε η σχέση αυτή είναι ” θέατρο του παραλόγου .Δεν νομίζω ότι υπάρχει καν μέτρο σύγκρισης .Το να μπει κάποιος στη διαδικασία να ασχοληθεί, γιατί να ασχοληθεί. Εξάλλου ο Γιώργος ήταν γνωστός πολύ πριν από όλο αυτό το κακό θόρυβο”.

“Ότι δημιουργήθηκε, δημιουργήθηκε εν αγνοία του Γιώργου .Οπότε δεν βρίσκω και τον λόγο να ασχοληθεί κάποιος με όλο αυτό .Ο Γιώργος δεν έχει επιδιώξει κάτι τέτοιο”, συμπλήρωσε και σημείωσε “Να αφήσουμε τα παιδιά στο ριάλιτι να κάνουν τη δική τους δουλειά και εμείς οι υπόλοιποι να κάνουμε τη δουλειά μας: να γουστάρουμε να ακούσουμε πολύ μουσική , να ακούσουμε και το καινούργιο τραγούδι του Γιώργου το οποίο θυμίζει μυρίζει όλο καλοκαίρι”.