Ροζίτα Σώκου: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά την περιπέτεια της υγείας της

Ροζίτα Σώκου: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά την περιπέτεια της υγείας της

Η ανάρτηση που έκανε η μοναχοκόρη της, Ιρένε, στα social media

Την πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά την περιπέτεια που είχε με την υγεία της έκανε η Ροζίτα Σώκου, το βράδυ της Παρασκευής (3/9). Η ίδια μαζί με τη μοναχοκόρη της, Ιρένε, βρέθηκε στο Ηρώδειο στη συναυλία της Μαρινέλλας και του Μάριου Φραγκούλη.

Η Ροζίτα Σώκου, η οποία νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο «Ερρίκος Ντυνάν» για μερικές ημέρες στα μέσα του Αυγούστου, χαίρει πλέον άκρας υγείας. «Χθες το βράδυ στο Ηρώδειο, μετά τη συναυλία Φραγκούλη – Μαρινέλλας» έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας η κόρη της, την οποία δημοσίευσε στο προσωπικό της προφίλ στο Facebook και απεικονίζεται η ίδια μαζί με τη μητέρα της.

 

Η Ροζίτα Σώκου γεννήθηκε στις 9 Σεπτεμβρίου 1923 στην Πλάκα της Αθήνας και μεγάλωσε στο Ψυχικό. Είναι κόρη του δημοσιογράφου, θεατρικού συγγραφέα και εκδότη Γεωργίου Σώκου και της Τιτίκας Μιχαηλίδου, με καταγωγή από τη Σμύρνη. Παρακολουθούσε από νηπιακής ηλικίας μαζί με τον παππού της Φώτη Μιχαηλίδη, μανιώδη θεατρόφιλο και κινηματογραφόφιλο, τις κινηματογραφικές ταινίες και θεατρικές παραστάσεις που παίζονταν στην Αθήνα.

 2,366 total views,  2 views today

.