Ρούλα Πισπιρίγκου: Από ποια ελληνική σειρά αντέγραψε την κεταμίνη. Το είχε γράψει στο Facebook [video]

Ρούλα Πισπιρίγκου: Από ποια ελληνική σειρά αντέγραψε την κεταμίνη. Το είχε γράψει στο Facebook

Από ποια ελληνική σειρά του Alpha «αντέγραψε» την κεταμίνη η Ρούλα Πισπιρίγκου;

Συνεχίζει να απασχολεί την κοινή γνώμη η υπόθεση της Πάτρας. Οι τρεις κόρες της οικογένειας Δασκαλάκη έφυγαν από τη ζωή μέσα σε τρία χρόνια, σε μία υπόθεση που έχει σοκάρει το πανελλήνιο.

Για τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας έχει προφυλακιστεί η μητέρα των κοριτσιών, Ρούλα Πισπιρίγκου. Στο μικρό κορίτσι είχε χορηγηθεί μεγάλη ποσότητα κεταμίνης, γεγονός που οδήγησε στον θάνατό του.

Η μεγάλη απορία προκύπτει για το πώς η Ρούλα Πισπιρίγκου έμαθε για την κεταμίνη.

Όπως φαίνεται, μία ελληνική σειρά της προηγούμενης σεζόν «γνώρισε» στη Ρούλα Πισπιρίγκου την κεταμίνη.

Όπως είχε αναφέρει η ίδια μέσα από το facebook, ήταν φανατική τηλεθεάτρια της σειράς «Αγγελική» που μεταδόθηκε την περασμένη σεζόν στον ALPHA.

Σε ένα επεισόδιο της σειράς, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής της Φάιης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα, υπήρχε αναφορά στην κεταμίνη.

Ο διάλογος στο επίμαχο επεισόδιο έχει ως εξής:

– Ο αδερφός σου δεν είναι κτηνίατρος; Θα γράψεις στο συνταγολόγιό του μια συνταγή για κεταμίνες

Κεταμίνες, δε καταλαβαίνω τι μου λες

– Δε χρειάζεται να καταλάβεις. Θα γράψεις τη συνταγή στο συνταγολόγιο, θα βάλεις μια υπογραφή και θα μου τη φέρεις.

Μετά από το συγκεκριμένο επεισόδιο, σε ανάρτηση της, η Ρούλα Πισπιρίγκου γράφει μεταξύ άλλων, πως «το παιδί σου θα φτάσει τα 8 μόνο για μια φορά» και στην κατάληξη της ανάρτησης αναφέρει πως «ό,τι υπάρχει τώρα, γρήγορα θα φύγει…».

Όπως ανάφερε ο δημοσιογράφος Τάσος Τεργιάκης, «από τον Ιανουάριο του 2021, 20 ημέρες μετά, ξεκινά η αναζήτηση της Ρούλας Πισπιρίγκου στο διαδίκτυο για την κεταμίνη και άλλες ουσίες», ενώ ο Γιώργος Λιάγκας ανέφερε πως ο συσχετισμός του επεισοδίου, της αναφοράς στην κεταμίνη και η ανάρτηση που ακολούθησε από την Ρούλα Πισπιρίγκου προκαλεί ανατριχίλα.

Η Φαίη Σκορδά από την πλευρά της είπε πως όλο αυτό παραπέμπει σε ταινίες με δολοφόνους, που «αφήνουν σημάδια» πριν τον φόνο.

 

 1,134 total views,  2 views today

.