Ραφήνα – Δολοφόνοι 42χρονου: «Ήταν η κακιά στιγμή – Μας έσπρωξε και μας άρπαξε από τον λαιμό»

Ραφήνα – Δολοφόνοι 42χρονου: «Ήταν η κακιά στιγμή – Μας έσπρωξε και μας άρπαξε από τον λαιμό»

Τι αναφέρουν οι δράστες;

Ήταν θέμα χρόνου να γίνει το κακό λένε κάτοικοι της Ραφήνας, με αφορμή τη δολοφονία του 42χρονου σε μπαρ στην πλατεία Πλαστήρα. Ο Δημήτρης δέχτηκε άγρια επίθεση με σιδερογροθιές για μία παρεξήγηση από νεαρούς που του είχαν στήσει καρτέρι έξω από το μαγαζί. Για τη δολοφονία του έχουν συλληφθεί δύο 24χρονοι σε βάρος των οποίων ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση. Οι νεαροί είπαν πως δεν ήθελαν να σκοτώσουν τον 42χρονο και πως «ήταν η κακιά στιγμή».

Κάτοικοι καταγγέλλουν πως στην Ραφήνα είναι καθημερινό φαινόμενο οι ξυλοδαρμοί και οι φασαρίες μεταξύ νεαρών και δέχονται επίθεση άτομα τα οποία είναι άγνωστα. «Υπάρχει αυτή η κόντρα αν είσαι από άλλη περιοχή και έρχεσαι στη Ραφήνα» λέει κάτοικος στο MEGA. «Ηταν αναμενόμενο», αναφέρει. Οι 24χρονοι που κατηγορούνται για ανθρωποκτονία από πρόθεση και παράνομη οπλοχρησία πήραν προθεσμία για να απολογηθούν στις 9:00 την Παρασκευή (1/7).

Οι δυο τους είπαν στους αστυνομικούς σύμφωνα με το MEGA: «Ήταν η κακιά στιγμή. Μας πείραξε μέσα στο μαγαζί, μας έσπρωξε και μας άρπαξε από τον λαιμό. Σε καμία περίπτωση δεν θέλαμε να τον σκοτώσουμε. Ζητάμε συγγνώμη». Από την πλευρά του, κάτοικος της Ραφήνας είπε πως το φαινόμενο των ξυλοδαρμών τον φοβίζει γιατί έχει παιδιά: «δηλαδή να πάνε για ένα ποτό και να μην γυρίσουν σπίτι;». Ο Δημήτρης βγήκε για ένα ποτό και ήταν το τελευταίο του, όπως έγραψε φίλος του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: «Γιατί κάποιοι μάγκες… Με έναν λογόφερε, πέντε τον περίμεναν στη γωνία. Αντρίκειο ναι; Ενας με πέντε. Και αυτή η μάνα ετοιμάζει τα καλά τα ρούχα του Δημήτρη… Το γαμπριάτικο κοστούμι… Να τον αποχαιρετίσει… Ελπίζω μόνο και εύχομαι ολόψυχα να βρεθούν και να πληρώσουν όπως πρέπει…».

Loading

Total Views: 8 ,
.