“Τσαμπουκαλεμένος” ο Γιώργος Λιάγκας – “Ας έρθεις εδώ ρε μεγάλε να…” – Ποιός τον είδε και δεν τον φοβήθηκε

“Τσαμπουκαλεμένος” ο Γιώργος Λιάγκας – “Ας έρθεις εδώ ρε μεγάλε να…” – Ποιός τον είδε και δεν τον φοβήθηκε

Άστραψε και βρόντηξε ο παρουσιαστής

Ο Σάκης Κατσούλης είναι ένα από τα πρόσωπα που έχουν συμφωνήσει να βρίσκονται στο Survivor All Star που θα πραγματοποιηθεί από τη νέα χρονιά και βρίσκεται στην επικαιρότητα, όχι μόνο γι’ αυτό, αλλά και για το γεγονός ότι δημιούργησε μία κόντρα ανάμεσα στον ίδιο και τον Γιώργο Αγγελόπουλο, ο οποίος απάντησε ξεκάθαρα για το αν θα βρεθεί στο ριάλιτι. Με την ευκαιρία, δείτε τους πέντε παίκτες που μπάινουν σίγουρα στο ριάλιτι.

Ο ίδιος, λοιπόν, παραχώρησε μία συνέντευξη στην κάμερα του Πρωινού του ΑΝΤ1, την Τετάρτη 21/12 και μίλησε ξανά για τον πρώτο νικητή του παιχνιδιού, αυτή τη φορά, αλλάζοντας τα λεγόμενά του. Για τον λόγο αυτό, ο Γιώργος Λιάγκας είχε ένα μικρό ξέσπασμα στον αέρα εξηγώντας πως υπάρχουν πράγματα που θέλει να πει για εκείνον, αλλά δεν μπορεί, γιατί δεν πρέπει.

Ξέσπασε ο Γιώργος Λιάγκας κατά του Σάκη Κατσούλη

«Εμείς θέλαμε να έρθει ο Ντάνος. Εμείς που τον ξέραμε θέλαμε να έρθει. Εννοείται πως λείπει. Όπως τον θαύμαζα πριν μπω στο παιχνίδι, έτσι τον βλέπω και τώρα. Ανεξάρτητα από το δεν με ξέρει, δεν με βλέπει, ό,τι έχει ειπωθεί κι έχει μονταριστεί και έχει γίνει, υπάρχει σεβασμός απέναντί του, όπως και θα ήθελα να υπάρχει απέναντί μου και σε όλα τα παιδιά που έχουν περάσει από αυτό το παιχνίδι. Πραγματικά θα έπρεπε να υπάρχει για μένα, και με ένα ρόλο. Παρουσίαση είναι μόνο ο Γιώργος Λιανός. Coach δεν χρειάζεται…», είπε σε πρώτο επίπεδο ο Σάκης Κατσούλη

Με τον παρουσιαστή να απαντά: «Να τ’ ανοίξω ή να μην τ’ ανοίξω… Είναι ένα αγαπητό παιδί, ένας δουλευταράς, είναι ξύπνιος επιχειρηματίας, πάει καλά και το μαγαζάκι του, ο άνθρωπος είναι συμπαθέστατος. Όμως, όλο αυτό το παλαιάς κοπής μαγκιόρικο, ας έρθεις εδώ ρε μεγάλε να δείξουμε ποιος έχει μεγαλύτερη την δύναμη… Ουσιαστικά είναι σαν να προκαλεί τον Ντάνο “έλα εδώ για να δούμε ποιος είναι ο καλύτερος”.

Θα του πω με αγάπη το εξής, ο καλύτερος δεν είναι πάντα ο πιο αγαπητός, ο πιο δημοφιλής και αυτός που κάνει τη μεγαλύτερη καριέρα σε οποιοδήποτε επάγγελμα. Είναι άλλο πράγμα σε κερδίζω αγωνιστικά και άλλο πράγμα με συμπαθεί ο κόσμος, βγάζω λεφτά κι έχω μεγαλύτερη διαδραστικότητα στο κομμάτι επικοινωνία. Την επίδραση που έχει ο Ντάνος στον κόσμο δεν την έχει κανείς άλλος από το Survivor, αυτή είναι η αλήθεια. Σαν Survivor χάνει που δεν είναι ο Ντάνος».

 1,200 total views,  2 views today

.