“Καταπέλτης” ο Αντώνης Κανάκης: “Έχει τελειώσει αυτό το πράγμα…” – Τι λέει πρώτη φορά για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο

“Καταπέλτης” ο Αντώνης Κανάκης: “Έχει τελειώσει αυτό το πράγμα…” – Τι λέει πρώτη φορά για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο

“Μας πλήγωσε…”

Ο Αντώνης Κανάκης μίλησε στο “Ενώπιος Ενωπίω” για όσα ήρθαν στο φως για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο. Με την ευκαιρία, δείτε το νέο καρφί του παρουσιαστή για τον Δημήτρη Οικονόμου.

Ερωτηθείς για το αν η χειρότερη τηλεοπτική στιγμή του ήταν η υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου, απάντησε αρχικά πως «Αυτό δεν ήταν τόσο τηλεοπτική».

Και πρόσθεσε: «Δεν ήταν τόσο το τηλεοπτικό κομμάτι. Ήταν το ανθρώπινο. Μας πλήγωσε σε ανθρώπινο επίπεδο τόσο πολύ, αλλά έχει τελειώσει αυτό το πράγμα».

Όσον αφορά την κριτική που δέχτηκε, είπε: «Θεωρώ και ελπίζω να μην παρεξηγηθεί κανείς, είναι ακραία ανόητο να παραλληλίζεις και να συγκρίνεις, τα αντανακλαστικά την πολιτική ευθιξία, την ευαισθησία και τους κανόνες που διέπουν την πολιτική ζωή του τόπου, με τους κανόνες που διέπουν μια σατιρική εκπομπή, είναι λαϊκισμός απόλυτος και μου έκανε τρομακτική εντύπωση, ίσως για πρώτη φορά, το πόσο συγκροτημένα και πόσο συντονισμένα έκανε η κυβέρνηση αυτή την επίθεση σε μια σατιρική εκπομπή. Είναι πραγματικά εντυπωσιακό».

ή την επίθεση σε μια σατιρική εκπομπή. Είναι πραγματικά εντυπωσιακό».

 

Οικονόμου και Κουτροκόη ξανά μαζί: Η κοινή εμφάνιση και η “απάντηση” στον Αντώνη Κανάκη

Πριν λίγους μήνες, η Ντόρα Κουτροκόη αποχώρησε ξαφνικά από την εκπομπή «Σήμερα» του ΣΚΑΪ, με τη δημοσιογράφο να τονίζει πως οι συμπαρουσιαστές της Δημήτρης Οικονόμου και Άκης Παυλόπουλος δεν της φέρθηκαν έντιμα.

Όλα αυτά φαίνεται πως ανήκουν στο παρελθόν, καθώς όπως έδειξε η εκπομπή «Super Κατερίνα», η Ντόρα Κουτροκόη και ο Δημήτρης Οικονόμου διασκέδασαν μαζί σε ναξιώτικο γλέντι.

Οι δύο δημοσιογράφοι χόρεψαν με κέφι, με την Ντόρα Κουτροκόη να αγκαλιάζει θερμά τον πρώην συμπαρουσιαστή της.

 340 total views,  2 views today

.