19 Απριλίου, 2024

“Έσκασε” είδηση: Νωρίτερα το Big Brother 2 στον ΣΚΑΙ

Νωρίτερα φαίνεται να κάνει πρεμιέρα το Big Brother 2, σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ της εκπομπής “Πάμε Δανάη” που προβλήθηκε το πρωί της Πέμπτης.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με αυτές τις πληροφορίες, ο ΣΚΑΙ σκέφτεται να επαναφέρει το ριάλιτι που δίχασε το τηλεοπτικό κοινό, φέτος γύρω στα τέλη Αυγούστου, μετά την ολοκλήρωση του House of Fame.

Όπως είναι λογικό, παρουσιαστής δε γνωρίζουμε ακόμα αν θα είναι ο Χάρης Βαρθακούρης, ο οποίος μας είχε αποκαλύψει το “Μεγάλο Αδερφό”. Το ίδιο, ρεπορτάζ αναφέρει ότι το κανάλι έχει αγοράσει τα δικαιώματα και για το Big Brother 3.

Μάθετε περισσότερα για το Big Brother 2 στο παρακάτω βίντεο:

Big Brother: Η ιστορία του ριάλιτι

Πρόκειται για μία ελληνική τηλεοπτική εκπομπή ριάλιτι που βασίζεται στο ομώνυμο ολλανδικό τηλεοπτικό πρόγραμμα που δημιούργησε ο Γιον ντε Μολ το 1997. Η εκπομπή έκανε για πρώτη φορά πρεμιέρα στην ελληνική τηλεόραση στις 11 Σεπτεμβρίου του 2001, από τον τηλεοπτικό σταθμό ANT1.

Το Big Brother, αποτελεί επίσης το πρώτο χρονολογικά ριάλιτι του είδους του, στην Ελληνική Τηλεόραση, καθότι μέχρι εκείνη την εποχή, τόσο στην Ελλάδα, όσο και την Κύπρο, δεν υπήρχαν ακόμη τέτοιου είδους εκπομπές, κάτι που σταδιακά, τα επόμενα χρόνια άλλαξε.

Οι πρώτοι τέσσερις κύκλοι της εκπομπής προβλήθηκαν στον ANT1 και τον ANT1 Κύπρου από το 2001 μέχρι το 2005, με παρουσιαστές τον Ανδρέα Μικρούτσικο (στους τρείς πρώτους) και την Στεφανίδου (στον τέταρτο). Το καλοκαίρι του 2010, ο τηλεοπτικός σταθμός ALPHA απέκτησε τα δικαιώματα της εκπομπής επαναφέροντας το Big Brother μετά από πέντε χρόνια.

Ο πέμπτος έκανε πρεμιέρα στις 3 Οκτωβρίου του 2010 και ολοκληρώθηκε στις 30 Ιανουαρίου του 2011, έχοντας την μεγαλύτερη διάρκεια από όλους τους προηγούμενους. Η παρουσιάστρια αυτής της σεζόν ήταν η Ρούλα Κορομηλά. Το 2011, το κανάλι αποφάσισε να μην ανανεώσει την εκπομπή.

Τον Οκτώβριο του 2019, ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ απέκτησε τα δικαιώματα προβολής της εκπομπής με την πρεμιέρα να προγραμματίζεται για την Κυριακή 15 Μαρτίου του 2020. Τελικά εκείνη τη μέρα ανακοινώθηκε η αναβολή της έκτης σεζόν εξαιτίας της πανδημίας της COVID-19 και των μέτρων περιορισμού διάδοσής της.

Τελικά, η έκτη σεζόν ξεκίνησε το Σάββατο 29 Αυγούστου του 2020 με παρουσιαστή τον Χάρη Βαρθακούρη και συμπαρουσιαστή τον Ανδρέα Μικρούτσικο.