19 Απριλίου, 2024

“Άνοιξε” τα χαρτιά της η Άντζελα Δημητρίου – “Εγώ έχω βοηθήσει πάρα πολλούς…”

Καταβεβλημένη η Άντζελα Δημητρίου

“Άνοιξε” τα χαρτιά της η Άντζελα Δημητρίου – “Εγώ έχω βοηθήσει πάρα πολλούς…”

“Έχω πάθει ανοσία…”

Για τις πρόσφατες δηλώσεις του Στάθη Αγγελόπουλου ρωτήθηκε πρόσφατα η Άντζελα Δημητρίου.

Πιο συγκεκριμένα, ο γιος του σπουδαίου Μανώλη Αγγελόπουλου χαρακτήρισε την τραγουδίστρια «δύστροπη» και «περίεργη» κατά τη συνεργασία που είχε μαζί της.

Η Άντζελα Δημητρίου δεν θέλησε να δώσει έκταση στο θέμα, επισημαίνοντας ότι πλέον τα αρνητικά σχόλια την αφήνουν παγερά αδιάφορη.

«Αυτό που θέλω να πω είναι να είναι καλά όλοι. Μου περνάνε αδιάφορα τα αρνητικά σχόλια, έχω πάθει ανοσία. Η αφίσα μπορεί κάποια στιγμή να μην υπάρχει στο δρόμο, αλλά ο καλλιτέχνης υπάρχει. Εγώ έχω βοηθήσει πάρα πολλούς καλλιτέχνες και δεν το λέω» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αποκάλυψη «βόμβα» από Άντζελα Δημητρίου: «Η Έλλη Στάη πέρασε πολλά θέματα υγείας…»

Περίπου 20 χρόνια έχουν περάσει από το άβολη τηλεοπτική συνάντηση Έλλης Στάη και Άντζελας Δημητρίου, η οποία δημιούργησε μία κόντρα που ακόμα δεν γνωρίζει κανείς αν έχει λήξει. Μάλιστα, η γνωστή τραγουδίστρια είχε κάνει μια αποκάλυψη «βόμβα», λέγοντας πως γνωρίζει τα πολλά θέματα υγείας που είχε η δημοσιογράφος

Πιο συγκεκριμένα, την τελευταία φορά που η Άντζελα Δημητρίου ρωτήθηκε για την Έλλη Στάη η απάντησή της ήταν αμφιλεγόμενη: «Ούτε καν το θυμάμαι αυτό. Το έχω ξεχάσει και της εύχομαι και περαστικά, γιατί ξέρω ότι πέρασε πολλά θέματα υγείας». Με την ευκαιρία, δείτε την αποκάλυψή της Έλλης Στάη για την κατάθλιψη.