Όπως φαίνεται στο φωτογραφικό υλικό που εξασφάλισε ο Alpha, ο 47χρονος όχι μόνο φέρεται να μοίραζε – έναντι αδράς αμοιβής – μαντζούνια σε ασθενείς αλλά… έφτασε στο σημείο να μπει στο χειρουργείο φορώντας ιατρική στολή και κρατώντας νυστέρι…

Με ιατρική στολή, γάντια ακόμη και νυστέρι μέσα στο χειρουργείο έπειτα από επέμβαση σε ασθενή εμφανίζεται ο φερόμενος ως ψευτογιατρός «Νίκος Κόντος» Όπως φαίνεται στο φωτογραφικό υλικό που εξασφάλισε ο Alpha, ο 47χρονος όχι μόνο φέρεται να μοίραζε – έναντι αδράς αμοιβής – μαντζούνια σε ασθενείς αλλά… έφτασε στο σημείο να μπει στο χειρουργείο φορώντας ιατρική στολή και κρατώντας νυστέρι

Στις φωτογραφίες ντοκουμέντο που παρουσίασε ο Alpha εμφανίζεται ο 47χρονος μέσα στο χειρουργείο «ντυμένος» χειρουργός να ποζάρει με το νυστέρι στο χέρι αμέσως μετά την ολοκλήρωση μιας χειρουργικής επέμβασης. Ο προφυλακισμένος φαίνεται να ποζάρει δίπλα σε πραγματικούς γιατρούς και νοσηλευτές.

«Για τη δήθεν ιατρική μου ιδιότητα, το αληθές είναι ότι αρχικά δεν παρουσιαζόμουν ως τέτοιος, αλλά με την ιδιότητα του βοτανολόγου, έστω και εμπειρικού. Οι ίδιοι που τους προσέφερα τις υπηρεσίες μου άρχισαν να με συστήνουν περαιτέρω ως γιατρό και ουδέν έπραξα προκειμένου να άρω την πλάνη», είχε πει ο 47χρονος στην απολογία του όμως οι φωτογραφίες αποδεικνύουν ότι ο «Νίκος Κόντος» είχε μπει στο χειρουργείο.

ψευτογιατρός

Η επίσημη δήλωση Κούγια

«Όπως σας είναι γνωστό, ο επικεφαλής του δικηγορικού μας γραφείου κ. Αλέξιος Κούγιας εκπροσωπεί τρία εκ των θυμάτων του κατηγορουμένου για το αδίκημα της απάτης σε βαθμό κακουργήματος Νικολάου Κοντοστάθη, εκ των οποίων θυμάτων ένα έχασε τη ζωή του, ενώ το δεύτερο, όπως μας έχει περιγράψει χειρογράφως, χειρουργήθηκε στην Κεντρική Κλινική Αθηνών επί 12 ώρες και εξαιτίας αυτής της πρωτοφανούς για τα ιατρικά χρονικά συμπεριφοράς του κατηγορουμένου και των συνεργών του έμεινε ολοσχερώς ανάπηρο, αφού προηγουμένως κατέβαλε σε όλους αυτούς το πρωτοφανές ποσόν των 98.000 ευρώ.

Το τρίτο θύμα από το 2016, ενώ έπασχε από σκλήρυνση κατά πλάκας, λάμβανε από τον κατηγορούμενο και τους συνεργούς του διάφορα ιδιοσκευάσματα και, επειδή του συνέστησαν να σταματήσει εντελώς την κανονική θεραπεία του, η κατάστασή του επιδεινώθηκε, ενώ συγχρόνως του απέσπασαν ποσό που ξεπερνά τα 40.000 ευρώ. Και αυτό το θύμα, όπως μας έχει περιγράψει, έχει κάνει όλες τις επισκέψεις και τις συναντήσεις με τον ιατρό σε πολυτελές γραφείο της Κεντρικής Κλινικής Αθηνών.

Σήμερα, μετά τη δημοσιοποίηση από τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha των φωτογραφιών του συγκεκριμένου κατηγορουμένου με χειρουργικές στολές, μάσκες και νυστέρια, θα πρέπει πλέον να σταματήσει η δήθεν ιερή αντίδραση αυτών που ισχυρίζονται ότι ο συγκεκριμένος ιατρός ουδεμία σχέση είχε με άλλους ιατρούς οποιασδήποτε κλινικής και ότι ο κύκλος των κατηγορουμένων αρχίζει και τελειώνει μόνο με αυτόν, πρέπει δε η ποινική δίωξη να επεκταθεί και σε άλλα πρόσωπα.

Το δικηγορικό μας γραφείο μελετά την υποβολή μηνυτήριας αναφοράς, αφού μελετήσουμε με τους ειδικούς μας συμβούλους τους ιατρικούς φακέλους των τριών αυτών θυμάτων, και θα ζητήσουμε, εφόσον συντρέχουν οι προϋποθέσεις, την αναβάθμιση του κατηγορητηρίου με τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας με ενδεχόμενο δόλο και της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης κατά παντός υπευθύνου, τα οποία αδικήματα επισείουν ποινές ισοβίου καθείρξεως και πολυετούς καθείρξεως μέχρι 15 ετών αντίστοιχα».

 198 total views,  2 views today