Προβλήματα στο γάμο Ελένης Μενεγάκη και Ματέο Παντζόπουλου!

Προβλήματα στο γάμο Ελένης Μενεγάκη και Ματέο Παντζόπουλου!

Νέα ένταση για το ζευγάρι

Προβλήματα φαίνεται πως υπάρχουν στο γάμο της Ελένης Μενεγάκη και του Ματέο Παντζόπουλου, με το ζευγάρι να βιώνει δύσκολες στιγμές και την τηλεόραση, ασφαλώς, να είναι υπεύθυνη για αυτό

Οι δυο τους περνούν μια όμορφη ζωή από τη στιγμή, που αποφάσισαν να ακολουθήσουν κοινή πορεία, πραγματοποιώντας ένα γάμο και αποκτώντας μια κόρη, τη Μαρίνα. Ένας… απαράβατος όρος του Μάκη ήταν η σχέση τους να μην προβάλλεται έντονα στσ Μέσα Ενημέρωσης, κάτι δύσκολο με βάση το όνομα της συζύγου του, αλλά έχοντας καταφέρει κάπως να το μετριάσουν.

Μέσα σε όλα αυτά, όμως, προστέθηκε η επάνοδος της Ελένης στην τηλεόραση, αποτελώντας την τεράστια μεταγραφή του Mega, ανάμεσα σε πολλές σπουδαίες κινήσεις για την νέα σεζόν. Η είδηση αυτή, όμως, μόνο που δεν άρεσε στον Παντζόπουλο, αφού η γυναίκα του θα βρεθεί πάλι στην πρώτη γραμμή.

Σύμφωνα με το «Yes Magazine», μάλιστα, υπάρχουν νέα προβλήματα στο γάμο τους, με τη Μενεγάκη να μην έρχεται στην Αθήνα με τις καλύτερες δυνατές συνθήκες και τον Ματέο να νιώθει αρκετά πιεσμένος. Ίσως πρόκειται και για έναν από τους λόγους, που η ξανθιά παρουσιάστρια έχει μείνει εδώ και αρκετό καιρό στην Άνδρο, περνώντας και ξέγνοιαστες στιγμές παράλληλα, μετά την παρουσία στην πρωτεύουσα για τις ανάγκες του trailer της εκπομπής της, ώστε να εκτονωθεί η κατάσταση και ο Ματέο να… τη συνηθίσει.

Ελένη Μενεγάκη Ματέο Παντζόπουλος προβλήματα

Τι έκανε το ζευγάρι τη στιγμή που καιγόταν όλη η Ελλάδα!

Η Ελένη Μενεγάκη και ο Ματέο Παντζόπουλος ζουν εδώ και 12 χρόνια μέσα στην απόλυτη ευτυχία, με το ζευγάρι να βρίσκεται ξανά στην Άνδρο και να περνά υπέροχες στιγμές.

Το κάρμα τούς πρόσταζε να μείνουν μαζί… Στην κόλαση της φωτιάς και της μεγάλης δυστυχίας που περνάει η Ελλάδα, τις τελευταίες μέρες η Ελένη και ο Μάκης σεμνά και αθόρυβα πέρασαν στον δικό τους Παράδεισο στα Άχλα την επέτειό τους χωρίς να το «φωνάξουν». Εξάλλου, η κατάσταση των τελευταίων ημερών.

 570 total views,  2 views today

.