29 Μαρτίου, 2024

Πρόκληση της «Σκατιάνας»! Εδω ο κόσμος πεινάει και αυτή μας επιδεικνύει τα πανάκριβα…..

Νέα πρόκληση της «Σκατιάνας»! Εδω ο κόσμος πεινάει και αυτή μας επιδεικνύει τα πανάκριβα ρούχα και παπούτσια της και το χλιδάτο γραφείο και …

Το θέμα δημοσίευσε, ποιο άλλο; Μα φυσικά το δικό της σάιτ, το Tlife.gr διότι καμαρώνει που το αφεντικό, σε τέτοιους δύσκολους καιρούς που ο κόσμος και οι γυναίκες υποφέρουν, προκαλεί κάνοντας συνεχώς επίδειξη πλούτου και διαφημίζοντας πανάκριβα ρούχα, παπούτσια, αξεσουάρ, καλλυντικά και ό,τι άλλο κινείται στην αγορά.

Το δε κείμενο που συνοδεύει τις φωτογραφίες; Πιο γλειψιματικό και εμετικό, πεθαίνεις! Διάβασε τι γράφουν:

«Τρίτη σήμερα και η Τατιάνα Στεφανίδου πιστή στο ραντεβού με την ενημέρωση, υποδέχθηκε το τηλεοπτικό κοινό στις 11.00 μέσα από τη συχνότητα του Alpha.

Η παρουσιάστρια και δημοσιογράφος έβγαλε μερικές φωτογραφίες backstage, πριν ξεκινήσει το T-live.

Τα τζιν είναι τώρα τα παντελόνια που φοράμε όλη μέρα και μας βγάζουν ασπροπρόσωπες με ιδιαίτερα top όπως αυτό της Τατιάνας, έχουν μία πιο elegant εικόνα που θα μας ανανεώσει το στιλ!

Η Τατιάνα ολοκλήρωσε το σύνολό της με γόβες Christian Louboutin και υπέροχα κοσμήματα Imanoglou».

Αυτό είναι το κειμενάκι που, όπως βλέπετε, συνοδεύεται πάλι από φουλ διαφήμιση για ό,τι φορά επάνω της. Είμαστε βέβαιοι πως δηλώνει κιόλας τα χρήματα και πληρώνει τους φόρους που της αναλογούν για τις χιλιάδες διαφημίσεις που κάνει, κυρίως σε φίρμες πρώτης γραμμής, μέσα από τα προσωπικά της σόσιαλ μίντια. Εκτός αν διαφημίζει όλους αυτούς τους μεγάλους οίκους για… τη φουκαριάρα τη μάνα της.