24 Απριλίου, 2024

Πρώην συμπαίκτης του Αντετοκούνμπο συνελήφθη για ενδοοικογενειακή βία

Πρώην συμπαίκτης του Αντετοκούνμπο συνελήφθη για ενδοοικογενειακή βία

Λίγο μετά την είδηση πως ο Έρικ Μπλέντσο μετακομίζει στην Κίνα και τους Σανγκάι Σαρκς, πληροφορίες από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού αναφέρουν πως ο ίδιος συνελήφθη μετά από κατηγορίες για ενδοοικογενειακή βία.

Το TMΖ χαρακτηριστικά αναφέρει πως ο άλλοτε ΝΒΑer είχε μπλεξίματα με τις αρχές την Τετάρτη (26/10), μετά από τηλεφώνημα της κοπέλα του στην αστυνομία.

Οι αρχές της περιοχής στην οποία διαμένει το ζευγάρι στην Καλιφόρνια έλαβαν κλήση για το περιστατικό γύρω στις 11:00μ.μ. Η κοπέλα ισχυρίστηκε πως ο φίλος της την είχε χαστουκίσει και μετά από σχετική έρευνα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον Μπλέντσο για ενδοοικογενειακή βία σε βαθμό πλημμελήματος.

Ο 32χρονος γκαρντ πέρασε τη νύχτα του… φορώντας χειροπέδες, ενώ η υπόθεσή του παραμένει ανοιχτή.

Η κοπέλα ανήρτησε φωτογραφία στον λογαριασμό της στο Instagram μετά το περιστατικό με ένα κόκκινο σημάδι στο πρόσωπό της γράφοντας «ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΟΠΩΣ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ».

Η γυναίκα προσέθεσε … «Η ενδοοικογενειακή βία είναι πραγματική! Δεν ήταν η πρώτη φορά, αλλά έμεινα και το υπέμεινα, οπότε φταίω εγώ! Ο ΈΡΙΚ ΜΠΛΕΝΤΣΟ είναι πραγματικά ένα τέρας».

Λίγο αργότερα, η φωτογραφία αυτή είχε διαγραφεί! Ο παίκτης είχε αγωνιστεί για τρία χρόνια μαζί με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στους Μπακς ενώ η τελευταία του ομάδα στο NBA ήταν οι Κλίπερς.