29 Μαρτίου, 2024

Προέβλεψε ο Νοστράδαμος τον κορωνοϊό; «Μεγάλη καταστροφή στη Δύση και στη Λομβαρδία – Λοιμός & αιχμαλωσία»

Αν και ο Νοστράδαμος πέθανε πριν από περίπου 500 χρόνια, πολλοί είναι πεπεισμένοι ότι ο Γάλλος γιατρός προέβλεπε την άφιξη της πανδημίας του κορωνοϊού.

Ο Νοστράδαμος πιστεύεται από πολλούς ότι προέβλεψε πολλά παγκόσμια γεγονότα που έχουν συμβεί, ανάμεσα στα οποία την άνοδο του Χίτλερ, τον οποίο ανέφερε ως «Χίστερ», την μεγάλη φωτιά του Λονδίνου, κ.α.

Τις τελευταίες ημέρες έχει κυκλοφορήσει ένα απόσπασμα από τις προφητείες του Νοστράδαμου, που έχει «τρομακτική» εγγύτητα και σε αυτό που συμβαίνει τώρα.

Μάλιστα το απόσπασμα για το οποίο δεν υπάρχει αμφιβολία για την αυθεντικότητά, καθώς ήταν ήδη αρκετά γνωστό κι αναφέρεται σε άρθρα ήδη από το 2011, όμως τότε πολλοί το μετέφραζαν ως προειδοποίηση για έναν μεγάλο σεισμό.

«Το κεκλιμένο πάρκο, μεγάλη καταστροφή,
Μέσα από τα εδάφη της Δύσης και τη Λομβαρδία
Φωτιά στο πλοίο, λοιμός και αιχμαλωσία.
Ερμής στον Τοξότη, εξασθενίζει τον Κρόνο».

Το μεγαλύτερο μέρος του είναι εύκολα εξηγήσιμο απαρόλα αυτά υπάρχουν κάποια στοιχεία που απαιτούν περαιτέρω διερεύνηση.

Σύμφωνα με κάποιους το «κεκλιμένο πάρκο» αναφέρεται στο πάρκο HANKOU JIANGTAN στη Γουχάν το οποίο έχει κεκλιμένες πλευρές οι οποίες οδηγούν στο ποτάμι, όσον αφορά τη φωτιά στο πλοίο συμβολίζει το παγκόσμιο εμπόριο ή τα κρουαζιερόπλοια, επιπλέον ο Ερμής μπήκε στον Τοξότη το Δεκέμβριο του 2019, ο μήνας στον οποίο ξεκίνησε η επιδημία.